Foto: 2014/Bluetoothspeaker-Marmitek-BoomBoom-250.jpg

Bluetoothspeaker Marmitek BoomBoom 250

De nieuwste bluetoothspeaker van Marmitek, BoomBoom 250, is bijna alles proof.

Met de Marmitek BoomBoom 250 geniet je draadloos van de muziek op je smartphone (mp3, online radio en online muziekdiensten). Hij is 100% waterdicht en schok- en stofbestendig voor gebruik in iedere situatie: op het strand, op de boot, bij het zwembad, op de camping of in de sneeuw. Twee hoogwaardige drivers zorgen voor een vol stereogeluid, met goede bas en zuivere hoge tonen. Door de ingebouwde microfoon kun je je smartphone veilig opgeborgen houden als je gebeld wordt.

Artiestproof

Sla in al je enthousiasme de speaker gerust van de doucherand tijdens de uithaal van Miss Montreal. De speaker zal er niet door haperen.

KidsproofNiets heeft zoveel aantrekkingskracht op kinderen als de elektronica van papa en mama. Helaas laat hun motoriek het niet altijd toe om alles ook vast te pakken. Bij deze speaker hoef je niet bang te zijn dat er iets mis gaat. Laten ze de speaker in het water vallen, of op de grond? Even afspoelen onder de kraan en that's it.

Beachproof

Marmitek BoomBoom 250Muziek luisteren op het strand is heerlijk. Helaas zijn de meeste speakers hiervoor niet geschikt doordat het fijne zand in de speaker gaat zitten en de elektronica aantast. De BoomBoom 250 is volledig stofdicht.

Futureproof

Bluetooth, de techniek waarmee de BoomBoom 250 het signaal ontvangt is universeel en zal nog lang dé techniek zijn om muziek van de smartphone te streamen.

Appleproof

Doordat Bluetooth universeel en draadloos is, is de BoomBoom 250 geschikt voor alle met Bluetooth uitgeruste tablets en smartphones, ongeacht of het een Apple, Samsung of ander merk is. Nooit problemen dat de aansluiting niet klopt.

Prijs en verkrijgbaarheid Marmitek BoomBoom 250

De Marmitek BoomBoom 250 kost € 89,95! Zie www.marmitek.com voor meer informatie en verkooppunten.

Publicatiedatum: 15 augustus 2014

Reacties