string(1) "p"

Interieuradvies en ontwerp

Bij elk advies en ontwerp kijkt Marleen Maris van Zo Anders Interieurstyling eerst naar uw wensen en leefsituatie.

Interieuradvies en interieurontwerp

Van kleuradvies tot interieurontwerp

Bij elk advies en ontwerp kijkt Marleen Maris van Zo Anders Interieurstyling eerst naar uw wensen en leefsituatie. Die vormen de basis van het advies of ontwerp.

Kleuradvies

Welke kleur past het beste in uw interieur? Marleen Maris komt daarvoor bij u thuis met kleurenwaaiers van het prachtige en authentieke Painting the Past (krijtverf), Sikkens of het NCS-systeem van Histor. Sfeervolle en unieke kleuren die bovendien mooi combineren.

Interieurconsult (2,5 uur)

Samen met u bekijkt Marleen Maris de leefruimtes in uw woning. Uw vraag kan variëren van een kleur- of lichtadvies tot een ontwerpadvies voor de inrichting. U wordt ter plekke geadviseerd over de mogelijkheden en u krijgt diverse praktische tips en verrassende adviezen.

Interieurontwerp

In drie afspraken vertaalt Marleen Maris uw wensen naar een concreet en compleet interieurplan. Dit plan wordt in een plattegrond op schaal ingetekend. Het omvat het advies voor meubelen, licht, kleur en materialen en de indeling van de ruimte. U wordt volledig ontzorgd in het maken van keuzes.

Realisatie van uw nieuwe interieur

Hebt u een interieurontwerp en wilt u de uitvoering daarvan uitbesteden? Marleen Maris pakt het vervolgtraject voor u op. Dat omvat de aanschaf van meubelen en materialen en de inhuur en aansturing van vakmensen uit haar netwerk.

Tarieven Zo Anders Interieurstyling

Naast bovenstaande diensten biedt Zo Anders Interieurstyling ook losse modules aan. Zoals kleur- en materiaaladvies, meubeladvies, lichtadvies, indeling/ontwerpplan op schaal, woonshoppen en/of projectbegeleiding.


In overleg kan Marleen Maris met u een bezoek brengen aan fabrikanten, dealers, exposities en interieurevenementen (inkoop) zoals ETC Expo in Culemborg en de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze zijn alleen toegankelijk onder begeleiding van een ingeschreven interieurstylist. Ook een gezamenlijk bezoek aan een exclusieve groothandel van vloer- en wandtegels in Nordhorn (Duitsland) is mogelijk.

Klik hier voor de tarieven

Meer van Zo Anders interieurstyling Bekijk alle