Profielfoto van Zo Anders interieurstyling

Zo Anders interieurstyling

Hondsrugstraat 5, 9471 GD Zuidlaren

Over ons

Zo Anders Interieurstyling schept de perfecte thuisbeleving met een ruimtelijke, warme en chique uitstraling.

 

 

Over ons

Zo Anders Interieurstyling

Interieuradvies voor stijlvol wonen

Zo Anders Interieurstyling schept de perfecte thuisbeleving met een ruimtelijke, warme en chique uitstraling. Elk interieurontwerp wordt perfect afgestemd op uw wensen. Zo krijgt u een prachtig, persoonlijk interieur waarin geleefd mag worden.

Ontwerp van eigentijds interieur

Merken waar Zo Anders Interieurstyling graag mee werkt zijn onder andere BAAN meubelen, Rupert en Rupert, Keijser & Co, Interiors DMF en Arte. Maar ook andere merken kunnen een keuze zijn. Naast meubelen spelen kleuren, stoffen, texturen en accessoires ook een belangrijke rol. Door kleine veranderingen ontstaat soms al een heel andere sfeer. 

Interieurstylist Marleen Maris

Interieurstylist Marleen Maris ontwerpt smaakvolle interieurs op maat. Vanuit thuisbasis Groningen is ze werkzaam voor opdrachtgevers in het hele land. Marleen richt in met oog voor detail.

Marleen Maris

Marleen Maris: stijlvol interieurontwerp

Persoonlijke aanpak en interieuradvies op maat

Het interieur van een woning vertelt alles over de bewoner. Na een oriënterend gesprek neem ik uw wensen in het interieurontwerp mee. Zijn er bijvoorbeeld meubelen of elementen die u in uw huis wilt behouden? Welke nieuwe elementen gaan we toevoegen? Wilt u meer eenheid? Of wilt u meer ruimte?

In het ontwerp houd ik rekening met de zichtlijnen en looplijnen. Vervolgens breng ik met meubelen, kleuren, materialen, vormen of patronen samenhang in het ontwerp. Met verrassende adviezen en praktische ideeën creëer ik een persoonlijke en aangename sfeer in uw huis. Balans is voor mij het sleutelwoord.

Stijlvol design

Elk project is anders. Maar voor mijn interieurontwerpen kies ik vaak een combinatie van modern design – comfortabel, stoer maar stijlvol – met soms een gerenommeerd designmeubel. Wat u van mij kunt verwachten is kennis en inzicht van allerlei interieuronderdelen. Ik begeleid u in het persoonlijk en stijlvol maken van uw woonruimte. Mijn inspiratie haal ik uit bezoeken aan (vak)beurzen, de natuur, kunst en cultuur.

Kleur bekennen

De basis van een interieur bestaat voor mij altijd uit rustige tinten. Veel grijze, witte en neutrale tinten op natuurlijke, kwalitatieve materialen. Daarin zoek ik telkens weer nieuwe combinaties. Door de juiste kleuren, materialen en vormgeving in een interieur te vangen, ontstaat een harmonieuze rust. Vergeet niet: thuis is uw plek om te ontspannen.

Contact

Wilt u meer weten over Marleen of bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Klik dan hier

Artikelen

meest recent
Bekijk alle 10 artikelen