Een lust voor je ogen. Een spektakel voor je oren

Philips TV en Bowers & Wilkins introduceren de OLED+ 903 TV

28 Oktober 2018

Wordt het tijd om je woonkamer, slaapkamer of je studeerkamer een nieuwe boost te geven, dan kom je met de aanschaf van een nieuwe televisie al een heel eind. Keuzestress? Niet nodig! Philips helpt je op weg met de nieuwe OLED+ 903 TV. Dit toestel combineert het beste op het gebied van beeld en geluid en is het eerste resultaat van de samenwerking tussen Philips TV en de vooraanstaande Britse geluidsexpert Bowers & Wilkins. Met deze nieuwe stijlvolle televisie tover je je kamer in een mum van tijd om tot je eigen thuisbioscoop.

Vandaag de dag kun je niet meer om HDR en app-gestuurde systemen heen, dus mocht je nog een oude televisie in huis hebben staan, dan is dit het perfecte moment om hem in te ruilen. Als je gaat voor perfectie in beeld- en geluidskwaliteit dan is de nieuwe Philips OLED+ 903 op dit moment de meest indrukwekkende optie op de markt. De tv combineert het beste van OLED-technologie met de Philips P5 Perfect Processing Engine en het unieke driezijdig Ambilight-systeem. Het resultaat: haarscherpe realistische beelden en een uitmuntend contrast. Dat betekent dat je de beelden en het geluid zo realistisch ervaart alsof je zelf in het stadion zit bij een wedstrijd van de Champions League.

Stay tuned

Perfecte beeldkwaliteit staat niet op zichzelf, wil je een realistische kijkervaring die je helemaal meevoert, dan is extreem goed geluid minstens zo belangrijk. Laat dat nu precies de expertise zijn die Bowers & Wilkins inbrengt. Deze geluidsspecialist ontwierp een stijlvol en discreet geïntegreerd speakersysteem dat een meer dan realistische sound voortbrengt. Dit zorgt voor een kijkervaring met meer impact en dat niet alleen, ook muziek klinkt veel intenser, alsof je je op de derde rij van een live concert bevindt. Levensecht heeft nog nooit zo prachtig geklonken.

Je eigen Personal Assistent 

Natuurlijk heeft deze nieuwe televisie een Android-besturingssysteem dat zich moeiteloos laat bedienen door een hyper-slanke afstandsbediening. Hiermee kun je meerdere smart connected apparaten aansturen. Google Assistant is direct beschikbaar en communiceeert zelfs met je smartphone. Als het gaat om specs die er écht toe doen - perfect beeld, gebalanceerd geluid en prachtig design – dan scoort de Philips OLED+ 903 TV op alle punten fantastisch. Hij haalt het beste uit je tv-scherm en ziet er ook nog eens bijzonder classy uit.

 De OLED+ 903 is verkrijgbaar in een 55 inch- (€2.499) en een 65 inch-uitvoering (€3.499).

Reacties