Tv-kijken zoals nooit eerder ervaren: Philips TV onthult twee nieuwe design-tv’s

Philips TV en Bowers & Wilkins leggen zintuigen opnieuw in de watten met buitengewone bioscoopervaring.

04 September 2021

Philips TV en audio-expert Bowers & Wilkins bundelen opnieuw hun krachten om premium tv opnieuw definiëren. De tv-prestatielat wordt verhoogd met de introductie van de nieuwe Philips OLED+986 en OLED+936 design-tv’s. Deze laatste is nu al geprezen door EISA met de Home Theater TV 2021-2022 Award. De nieuwe design sets zijn vanaf september (OLED+936) en oktober (OLED+986) verkrijgbaar in Nederland.

De nieuwe sets zetten de trend van hun voorganger voort om het allerbeste te bieden op het gebied van Europees design. Hierbij wordt er gebruikgemaakt van prachtige natuurlijke materialen, zoals Kvadrat-doek, glas en metaal. Zelfs de afstandsbediening is luxueus afgewerkt met duurzaam Muirhead-leer. Na het verfijnen van de vorige modellen, hebben zowel de OLED+986 als de OLED+936 nu microgaasroosters aan de voorkant van de speakerbehuizing met Kvadrat-doek op de bovenkant van de box voor een premium uitstraling.

Onberispelijke audiovisuele ervaring

De Philips OLED+986 en OLED+936 beschikken beide over de nieuwste, hoogwaardige OLED-schermen met betere scherpte, nauwkeurigere kleuren en huidtinten en een beter contrast over de hele linie. De high-end tv's bieden de beste kwaliteit voor haarscherpe beelden en optimaliseren het beeld constant op basis van de omgeving voor optimale gebruiksvriendelijkheid, zowel overdag als 's nachts.

Naast een meer meeslepende tv-kijkervaring, zijn de nieuwe televisies ook uitgerust met het vierzijdige Ambilight-systeem van Philips TV, waardoor het lijkt alsof de filmscènes of games in de kamer plaatsvinden. Gamers zullen ook versteld staan van verschillende features, die subtiele doch ultra-realistische, vloeiende overgangen van beeld naar beeld bieden met verhoogde scherpte.

De OLED+936 en OLED+986 bieden eersteklas geluid door de geoptimaliseerde Bowers & Wilkins-speakers om de bioscoopervaring af te maken.

Philips OLED+986 – tv waarmee je een statement maakt

Met de Philips OLED+986, beschikbaar in 65”, maak je een regelrecht statement. De premium tv garandeert de hoogst mogelijke beeldkwaliteit en het meest geavanceerde geluidssysteem dat ooit vertoond is op een tv. Zowel aan als uit is dit vlaggenschipmodel – met premium materialen, verfijnde details en een bioscoopwaardige kijkervaring – een design blikvanger in iedere kamer.

De OLED+986 is ontworpen om buitengewone audiofiele geluidskwaliteit te bieden, zowel bij het tv-kijken, als wanneer je de tv gebruikt als stand-alone muzieksysteem.

De speaker box bevindt zich wederom onder de tv, met erboven de kleine Tweeter-on-Top driver die de allerkleinste geluidsdetails naar voren brengt. Het luidsprekersysteem is geoptimaliseerd en biedt hiermee een ongekende geluidservaring met uitzonderlijke helderheid en detail.

Gecombineerd met het vierzijdige Ambilight-systeem van Philips TV zijn consumenten verzekerd van een echte bioscoopervaring.

De Philips OLED+986 (65”) is vanaf oktober beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €4.449.

Philips OLED+936 – audiovisuele tv bereikt nieuwe hoogte

De OLED+936, beschikbaar in 48”, 55” en 65”, is ook voorzien van verschillende beeld- en geluidsupgrades waarmee de tv de beste prestatie neerzet in de markt.

Het premium design is een lust voor het oog, en heeft nu al de Home Theatre TV 2021-2022 Award gewonnen van de alom gerespecteerde Expert Imaging and Sound Association (EISA). 

De aparte Bowers & Wilkins-speaker beheerst elke ongewenste resonantie, wat resulteert in een bijzonder sprankelend geluid. De luidspreker wordt gecombineerd met een minimalistische metalen hoekarm waarmee het als tafelstandaard gebruikt kan worden. Net zoals bij de OLED+986 is er bovendien een optie om de tv aan de muur te bevestigen.

Door de film-, game- of persoonlijke modus in te schakelen, speelt de tv samen met de luidspreker om een uitstekende onderdompelende ervaring te bieden. De vierzijdige Ambilight-technologie van Philips TV vormt een perfecte combinatie met de state-of-the-art geluidsprestaties van de OLED+936 en biedt de meest meeslepende tv-kijkervaring die er is.

De Philips OLED+936 is vanaf september beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van €1.999 (48”), €2.499 (55”) en €3.499 (65”).

Reacties