Foto: teufel-boomster-bluetooth

Teufel introduceert nieuwe versie van de BOOMSTER

De Teufel BOOMSTER is op alle fronten verbeterd en dankzij de nieuwe spatwaterbescherming nog veelzijdiger inzetbaar.

Een ijzersterke speaker met krachtige verbeteringen

De eind 2014 geïntroduceerde bluetooth speaker BOOMSTER is uitgegroeid tot een absolute publieksfavoriet. De grote subwoofer is zijn handelsmerk en bepalend voor het krachtige geluid. Uiteraard is ook de nieuwe versie van de BOOMSTER voorzien van een echte basdriver, die nu voor het eerst extra wordt versterkt door twee passieve basmembranen. Ook nieuw in de BOOMSTER is de Dynamore technologie van Teufel, die bijdraagt aan een duidelijk hoorbaar stereopanorama. Dankzij dit robuuste audiopakket en een luidsprekervermogen van 42 watt biedt de nieuwe BOOMSTER een nog krachtiger geluid dan zijn voorgangers.

Veelzijdigheid en uithoudingsvermogen

De subwoofer in de nieuwe BOOMSTER is in de nieuwe versie niet langer zichtbaar. Dit was nodig om tegemoet te komen aan een veel gehoorde wens van Teufel fans. De nieuwe BOOMSTER biedt spatwaterbescherming van IPX5-niveau en is daarmee zelfs tegen een flinke plensbui bestand. De ingebouwde batterij heeft bij een gemiddeld volume een looptijd van 18 uur. Wie zoveel power heeft, deelt die graag: via de USB-A-aansluiting kunnen mobiele apparaten (5V, 2A) worden opgeladen.

Handige functies voor dagelijks gebruik

Met analoge en digitale radio-ontvangst bewijst de nieuwe BOOMSTER zijn kwaliteiten als soloartiest. Maar hij houdt ook van gezelschap. Daarom biedt de speaker de mogelijkheid om twee smartphones tegelijkertijd te verbinden, zodat de gebruikers daarvan afwisselend als dj kunnen optreden. En als hij een collega-luidspreker ontmoet, kunnen de twee BOOMSTERS met elkaar worden verbonden, zodat een stereosysteem ontstaat.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe BOOMSTER is per direct verkrijgbaar in de kleuren Sand White en Night Black via www.teufelaudio.nl.

Reacties