Foto: dweilstofzuiger2_0

Revolutionaire Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless

Met de accu-aangedreven FC 7 Cordless is de regel ‘eerst stofzuigen, dan dweilen’ voorgoed verleden tijd.

Alle soorten droog en nat dagelijks vuil, inclusief die vervelende haren van je huisdier, worden door de FC 7 Cordless in een handomdraai verwijderd. Bovendien bespaart dit snoerloze apparaat u niet alleen tijd, maar zorgt het ook voor een veel beter reinigingsresultaat in vergelijking met manuele methoden. 

Vier microvezel rollen tackelen alle soorten alledaags vuil

Het nieuwe paradepaardje van de Kärcher-serie voor het reinigen van harde vloeren werkt met vier tegengesteld draaiende microvezel reinigingsrollen, die permanent worden bevochtigd met schoon water en reinigingsmiddel. Deze rollen nemen netjes alle vuil op en dweilen de vloer zowel in een voorwaartse als in een achterwaartse beweging. Ook grotere deeltjes, zoals cornflakes of haar, vormen geen enkele uitdaging voor de FC 7 Cordless; vooraf stofzuigen is dus niet nodig. Dankzij een dubbel tanksysteem wordt het vuile water opgevangen in een aparte tank. Is de schoonwatertank leeg, dan geeft het toestel een visueel en akoestisch signaal. En als de vuilwatertank vol is, krijgt de gebruiker hetzelfde visuele signaal en geluid 

Gebruiksvriendelijke allrounder

Dankzij de tegengesteld draaiende rollen is het apparaat gemakkelijk te manoeuvreren, zowel op laminaat, tegels als PVC. De hoeveelheid water die gebruikt wordt om de vloer te reinigen is erg gering Tot 90% besparing ten opzichte van regulier dweilen, waardoor het toestel ook geschikt is voor gevoelige oppervlakken zoals geolied parket. Bovendien kunnen de hoeveelheid water en de snelheid van de rollen gemakkelijk aangepast worden via het handvat dat twee standen telt. De BOOST-functie, waarbij snelheid en hoeveelheid water tijdelijk worden verhoogd, is bijzonder handig voor hardnekkig vuil. Dankzij de centrale positie van de aandrijving reinigt dit toestel snel en betrouwbaar tot aan de rand van de vloer, en dat zelfs onder laag meubilair. De premium-versie van de FC 7 Cordless is bovendien uitgerust met ledverlichting in de vloerkop, waardoor vuil ook in donkere hoekjes goed zichtbaar is.

Draadloze vrijheid en accessoires op maat

De accuduur van circa 45 minuten biedt voldoende tijd om 135 m² vloeroppervlak te reinigen. Dankzij de zelfreinigende modus spoelt het apparaat automatisch het vuil van de rollen. Zit de klus er op, dan kan de FC 7 Cordless gereinigd worden en samen met de accessoires opgeborgen worden in zijn parkeerstation.

Naast universele rollen, zijn bij de Premium versie ook 4 rollers voor een stenen vloer inbegrepen. Zowel de universele- als de steenrollen zijn machinewasbaar op 60° (zonder wasverzachter). Tot slot zijn er nog vier speciaal ontwikkelde reinigingsmiddelen verkrijgbaar: een universeel reinigingsmiddel, een reinigingsmiddel voor stenen vloeren en een reinigingsmiddel en een onderhoudsproduct voor verzegelde, geoliede en gewaxte houten vloeren.

Reacties