Nu nog veelzijdiger en slimmer: Cricut lanceert een nieuwe generatie hittepersen

Cricut inspireert de DIY-community met intelligente snijmachines, kwaliteitsvolle materialen, handige tools en frisse, speelse projecten.

09 Maart 2022

Met de nieuwe generatie Cricut EasyPress biedt het creatieve merk nog een innovatie die DIY-projecten naar een hoger niveau tilt. Of het nu voor beginners, ervaren DIY-fans of Cricut-professionals met een eigen bedrijf is.

Voor beginners en ervaren DIY’ers

Je hart klopt voor creatieve projecten - van textielbedrukking op totebags en T-shirts tot de afwerking van keramische onderzetters en houten snijplanken? Dan is de EasyPress 3-familie precies wat je zoekt. De nieuwe hittepersen zien er niet alleen stijlvol uit in hun lichtblauwe kleur, je kan ze nu ook via Bluetooth verbinden met de nieuwe Cricut Heat-app. Op deze manier vind je de optimale tijd en temperatuur voor jouw project en stuur je de instellingen rechtstreeks naar de pers. De gedetailleerde instructies in de app leiden je stap voor stap door je project. Er kan dus niets fout gaan!

De hittepersen zijn verkrijgbaar in de gebruikelijke maten - in mini voor kleine projecten, in medium (22,5 x 22,5 cm) voor make-uptasjes, T-shirts of kussens en de grote versie (25 x 30 cm). Net als de vorige modellen zijn de nieuwe EasyPress-modellen compatibel met verschillende soorten Iron-On en Infusible Ink.

Voor wie iets nieuws wil proberen

De nieuwste toevoeging van Cricut is een hittepers met een meer gebogen oppervlak – de Hat Press. Deze is ideaal voor mutsen, hoeden en petten.

Zelf hoeden ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Je snijdt simpelweg het gewenste motief uit de Iron-On of Infusible Ink en brengt het aan op het hoofddeksel. De gebogen vorm van de Hat Press is ideaal voor afgeronde oppervlakken en zorgt zo voor een gelijkmatige warmteverdeling. Door de meegeleverde vulvorm kan de muts, hoed of pet voor de warmteoverdracht nauwkeurig worden gevormd, zodat er geen ongewenste plooien ontstaan bij het persen. De Hat Press levert unieke designs in een mum van tijd! 

Voor professionals met een visie

Professionele hittepersen heruitgevonden - dat is het motto van de Cricut Autopress. Deze hittepers combineert een gebruiksvriendelijke interface met de hoogste veiligheidsnormen en is afgestemd op de behoeften van de gebruikers.

Cricut Autopress zorgt voor een professionele, foutloze hitteoverdracht van de uitgesneden print. De perfecte partner voor je creatieve projecten - of het nu voor het volgende grote familiefeest is, de truitjes van je sportclub, of voor je eigen (web)winkel.

Nieuwe mogelijkheden

De Cricut Autopress heeft een nog grotere hitteplaat (38 x 30 cm) en kan materialen tot een dikte van 5cm persen.

Veiligheid gaat voor

De Cricut Autopress opent extra wijd zodat je handen ver weg zijn van de hete plaat tijdens het voorbereiden van je project. Bij de Autopress komt ook een met siliconen gecoate mat die voorkomt dat het materiaal voor je project in de pers wegglijdt. Daarnaast schakelt de Autopers automatisch uit en zorgen de ingebouwde ventilatoren ervoor dat het oppervlak van de pers niet te heet wordt, zodat je veilig kan werken.

Professionele resultaten maar eenvoudig in gebruik

De Cricut Autopress sluit moeiteloos en past zich daarbij aan aan de dikte van het materiaal. De tijd en temperatuur zijn eenvoudig in te stellen met de Control Pad en de Autopress opent automatisch na het persen. Veelgebruikte instellingen kunnen ook worden opgeslagen via de sneltoetsen.

Meer informatie: www.start2cricut.com

Reacties