Foto: KEF_Q-series

Geniet meer in jouw huis - met goed geluid voor muziek en film

Met de winter voor de deur en extra thuistijd vanwege Corona is het nog meer van belang dat er in huis een gezellige sfeer heerst.

Sfeer in huis wordt voor een belangrijk deel door de oren bepaald. Wat, de oren? Het klinkt gek, maar toch is het zo. Muziek brengt al snel een goede sfeer in elk huis. Onze oren staan rechtstreeks in contact met onze emoties. Een goede geluidskwaliteit bij het luisteren naar muziek is dus essentieel. Ook moet de bediening eenvoudig en draadloos zijn om optimaal te kunnen genieten.

Nu de winter er weer aankomt, breekt ook weer de tijd aan dat je met z’n allen weer samen op de bank kan kruipen om naar een goede film of een favoriete serie te kijken. De film waar je naar kijkt kan adembenemend mooi of ongelofelijk spannend zijn, maar zonder goed geluid is het slechts bewegend beeld. Beeld en geluid versterken elkaar en een goede geluidskwaliteit zorgt ervoor dat je echt iets beleeft.

Gebruiksgemak binnen handbereik

De techniek heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. De ontwikkelingen op audio-gebied zijn razendsnel gegaan. Het streamen van audio door je hele huis, bediend door je telefoon of je stem, is nu voor iedereen binnen handbereik. Een kleine of een grote beurs, het is nu voor iedereen mogelijk geworden om te kiezen voor een audiosysteem waarmee draadloos van een top geluid genoten kan worden.

Overal Goed Geluid

Steeds meer mensen kiezen voor een home cinema systeem met een dolby surround geluid in de woonkamer. Tijdens spannende en mooie scènes zorgt dit systeem voor een schitterende kijk- en luisterervaring. Goed geluid is niet alleen belangrijk in de woonkamer maar ook in de keuken of in de werkkamer. Hoe mooi en fijn is het om met een simpele handeling op je smartphone overal je favoriete muziek te kunnen beluisteren?

Overzichtelijke keus van topmerken

OrangeAudio heeft er bewust voor gekozen om het aantal merken te beperken, zodat haar klanten niet overvoerd worden met een onoverzichtelijk aanbod. Er is een selectie gemaakt opdat het beste geboden kan worden in kwaliteit als in prijs. Naast de merken KEF en Yamaha levert OrangeAudio ook veel apparatuur van haar eigen merk.

Kom langs in de audio showroom!

In het centraal gelegen Mijdrecht heeft OrangeAudio een audio showroom voor haar klanten ingericht. In deze showroom zijn vier verschillende home cinema-opstellingen ingericht plus is een veelvoud aan audio-toepassingen te beluisteren voor in bijvoorbeeld de zitkamer, keuken, de badkamer, etc. OrangeAudio heeft altijd een goed passend advies dat naadloos aansluit op de gewenste situatie. Beleef het geluid en maak een afspraak voor overdag of in de avond of loop gerust binnen tijdens de reguliere openingstijden.

Jouw adres voor: home cinema-sound, multi-room audio en inbouw

Om de winter nog aangenamer te maken krijgt iedere klant die een bestelling plaatst boven de €500,- een wireless hoofdtelefoon met anti-noise cancelling ter waarde van €159,- cadeau!

(deze actie geldt tot 1 december 2020)


Reacties