Foto: xtrarm-argo-tripod-tv-standaard-hout

Geef je interieur een moderne uitstraling met een design tv standaard

Houd je van een moderne inrichting? Bij het uitzoeken van je meubels stem je de banken en kasten volledig op elkaar af.

Guido van Loon

Een tv meubel kan dan iets zijn dat net uit de toon valt bij de zorgvuldig uitgekozen meubels. Met een design tv standaard zet je je tv op een plek in de huiskamer die jou het beste uitkomt. Dat maakt je inrichting niet alleen helemaal compleet, met een tv standaard zie je woonkamer er ook nog eens modern en opgeruimd uit.

Flexibele keuze met de tv standaard

De standaard tv meubels geven je huiskamer een vrij standaard inrichting. Je bent voor de plek waar je tv neerzet tenslotte gebonden aan de plaats van het tv meubel. En dat tv meubel neemt ruimte in, waardoor je niet veel meer kunt schuiven met de rest van je meubels. Een tv standaard heeft het voordeel dat je niet hoeft te kijken naar de juiste plaats tegen de muur. Je hoeft je ook niet af te vragen of er wel genoeg ruimte is naast de boekenkast. De tv standaard kan vrij in de ruimte staan en daardoor net de hele sfeer in je woonkamer ophalen. Je hebt een speelse onderbreking van de opgestelde meubels en toch ziet het er modern uit, dankzij het mooie design van de tv standaard.

Kies de design tv standaard die past bij je interieur

Een tv standaard past in ieder modern interieur. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en materialen, waardoor je het helemaal af kunt stemmen op jouw persoonlijke smaak en inrichting. Wat dacht je van een een geborstelde aluminium buis met een zwarte voet van gehard glas? Of heb je liever een zwart frame met houten poten? Hou je van een sierlijke, dunne voet of heb je liever een robuuste tv standaard die goed past in de industriële inrichting? Ook als je houdt van een Scandinavische inrichting, dan kan de tv standaard een mooie aanvulling zijn. In dat geval staat een driepoot van blank hout mooi bij de rest van je meubels. De tv standaard is ideaal als je de tv in een andere hoek wilt draaien, bijvoorbeeld tijdens het tv kijken met meerdere familieleden. Je verplaatst de tv standaard ook eenvoudig in de kamer als je kiest voor de uitvoering met wieltjes. Deze kunnen onderdeel zijn van het ontwerp, of ze zijn weggewerkt onder de ronde poot, zodat deze niet direct opvallen.

Een tv standaard voor alle gelegenheden

Het scherm dat je op de tv standaard plaatst, kan dus gedraaid worden. Dat maakt de tv standaard niet alleen geschikt om te gebruiken in de woonkamer. Het is ook een ideale oplossing voor het gebruik van tv schermen in bijvoorbeeld een vergaderruimte, tijdens het geven van een presentatie, of om een film te kijken tijdens een feestavond bij de sportvereniging. Met de mogelijkheid om het scherm driehonderdzestig graden te draaien en daarbij ook het scherm in hoogte te verstellen, heeft iedereen die in de ruimte aanwezig is, goed beeld. Met de verschillende soorten ontwerpen kun je de standaard in ieder ruimte neerzetten, of het nu voor een zakelijke presentatie is, of in je eigen woonkamer.

Reacties