Draadloos het geluid van je tv naar je geluidsinstallatie!

Het platter worden van de tv’s heeft de audio weergave geen goed gedaan.

04 Maart 2019

Als je echt wilt genieten van een spannende film of voetbalwedstrijd zijn externe speakers vrijwel altijd onmisbaar.
Het kan voorkomen dat speakers niet direct bij je tv staan. De Audio Anywhere 725 biedt dan uitkomst. Hiermee stuur je het geluid van een tv draadloos door naar een geluidsinstallatie of subwoofer.

De Audio Anywhere 725 is een veelzijdig apparaat. Je kunt bijvoorbeeld ook het geluid van je tv sturen naar een actieve speaker (speaker met een ingebouwde versterker) in de keuken. Dan kun je tijdens het koken nog horen wat er op tv gezegd wordt zonder dat je hiervoor het volume vol open hoeft te zetten. De Audio Anywhere 725 is ook geschikt om je muziek draadloos naar een hoofdtelefoon te sturen. De zeer compacte audio ontvanger uit deze set bevestig je aan je hoofdtelefoon en draag je gewoon bij je. Bovendien regel je het volume direct op deze audio ontvanger. Handig! Ook als je je complete muziekcollectie op je pc hebt staan en je wilt deze in goede kwaliteit beluisteren of je wilt muziek van Spotify via je pc naar een geluidsinstallatie sturen dan is de Audio Anywhere 725 zeer geschikt.

Waarom kiezen voor draadloze digitale overdracht?

Vrijwel iedereen is bekend met Bluetooth om draadloos audio mee te streamen. Als je audio wilt streamen via Bluetooth moeten een zender en ontvanger beiden zijn voorzien van Bluetooth. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het streamen van muziek van een smartphone naar een Bluetooth speaker. Als je audio wilt streamen van een non Bluetooth bron (tv) naar een non Bluetooth ontvanger (bedrade hoofdtelefoon) dan biedt deze draadloze oplossing uitkomst.

Audio Anywhere 725

- Digitale audio overdracht in HD kwaliteit door verbeterde 2.4 GHz techniek
- Geen vertraging tussen beeld en geluid bij tv audio overdracht
- Bereik van 40 meter vrije veld en 10 meter door muren en vloeren
- Mogelijkheid om meerdere ontvangers aan te sluiten
- Meerdere sets in één ruimte te gebruiken (secured pairing)
- Digitale audio ingang (Toslink) voor optimale geluidskwaliteit
- Volume regeling op zowel de ontvanger als transmitter
- Portable solution; zeer compacte receiver met draagclip

Reacties