Starline Roldeck ProFlex: de nieuwe zwembadlamel

Starline Pools introduceert Roldeck ProFlex, een nieuwe lamellenafdekking die het Roldeck assortiment verder aanvult.

29 Juni 2010

Starline Roldeck is de ideale oplossing om het zwembad af te dekken. De zwembadafdekking bestaat uit drijvende lamellen. Naast de huidige PVC- en polycarbonaat (HQ) lamellen is Starline Roldeck nu ook leverbaar met geschuimde lamellen: ProFlex. De lamellen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn slagvast, flexibel en makkelijk schoon te houden.

Samenstelling

Roldeck ProFlex is vervaardigd uit PVC-schuim volgens de ISO 1183 norm. De buitenkant is high density PVC wat een perfect glad oppervlak geeft en wat ervoor zorgt dat algen zich minder snel kunnen vasthechten. De zwembadafdekkingen voldoen volledig aan de zeer strenge Franse veiligheidsnorm NF P90-308, die betrekking heeft op zwembadafdekkingen. ProFlex lamellen zijn leverbaar in de kleuren grijs, wit, crème en blauw.

Uniek

De ProFlex afdekkingen zijn uniek door de solide geschuimde lamellen die niet alleen meer stabiliteit geven, maar ook zorgen voor een perfecte afwerking van de zijkanten. De lamellen kunnen ook ter plaatse op maat gemaakt worden met bijvoorbeeld een decoupeerzaag, zodat de afdekking perfect op de rondingen van het zwembad aansluit. Roldeck ProFlex zwembadafdekkingen zijn de ideale oplossing voor overloopzwembaden omdat ze door hun design mooi recht uitrollen.

Warmte behouden

Eén van de belangrijkste voordelen van volle lamellen is het vermogen om de warmte van het zwembad te isoleren: de ProFlex lamellen hebben een U-waarde van slechts 0.1. Het warmteverlies wordt geminimaliseerd, ook ’s nachts en tijdens koude dagen.

Alle jaargetijden

ProFlex lamellen zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden, het hele jaar door. Dankzij de hoogwaardige grondstoffen behouden de lamellen hun oorspronkelijke vorm. Zelfs bij extreme temperaturen van -40°C tot +100°C. De zwembadafdekking kan de hele winter blijven liggen zonder er een extra bescherming over heen te leggen en zonder het waterniveau te verlagen. Afgevallen bladeren kunnen niet meer tussen de lamellen komen. De lamellen zijn met elkaar verbonden door flexibele naden, waardoor er nauwelijks vuil en dergelijke tussen kan komen.

Anderen bekeken ook

Topkwaliteit poolcover

Als je een zwembad laat bouwen, wil je uiteraard topkwaliteit. Dat is logisch. Je steekt veel tijd in het maken van plannen. Je kiest een vorm die past bij je huis, je tuin en je persoonlijke smaak. En je kiest nauwkeurig de leverancier van je zwembad. Die hoge eisen stel je niet zomaar: je wilt straks volop kunnen genieten van een fraai resultaat. Natuurlijk doe je dan ook geen concessies als het gaat om de finishing touch: de afdekking van je zwembad, de poolcover. Een mooi zwembad verdient een Aquadeck, dé luxe lamellenafdekking die gezien mag worden. Een Aquadeck is betrouwbaar, veilig, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam, mede dankzij de innovatieve techniek. Bovendien wordt een Aquadeck snel geleverd. Je gaat voor het beste in kwaliteit, veiligheid, comfort en uitstraling. Je wilt een Aquadeck!  

Aquadeck Zwembadafdekkingen BV