Foto: jee-o-buitendouches-izi-go.jpg

JEE-O izi go buitendouche

Wellness in de tuin door verkwikkende buitendouche

Douchen in de tuin. Heerlijk verkoelend op een warme zomerse dag, maar ook o zo verkwikkend als het iets koeler is. De izi go, de stijlvolle buitendouche van JEE-O, zorgt vrijwel het hele jaar door voor een fantastisch wellness gevoel.

Baden en douchen gebeurt tegenwoordig niet meer standaard binnen in de badkamer. Dit heeft alles te maken met de populariteit van de wellness centra. Veel mensen, die ontdekt hebben hoe heerlijk het is om te baden en douchen in de buitenlucht, willen die ontspanning nu ook thuis. En dat kan! Met de JEE-O izi go spoelt men de zorgen van zich af.

De buitendouche, een superstrak Nederlands design van Lammert Moerman, is bovendien een lust voor het oog. De izi go is gemaakt van RVS en de paal is voorzien van een witte poedercoating. De antracietkleurige vlonder, gemaakt van composiet, maakt het schitterende plaatje compleet.

Easy
Zoals de naam al zegt, is de JEE-O izi go 'easy' in gebruik. De buitendouche is in een handomdraai geïnstalleerd. Aan de achterzijde kan de tuinslang worden vastgemaakt. Wanneer je deze tuinslang aan een mengkraan aansluit, kun je zelfs lekker warm douchen.

De izi go is overigens ook ideaal voor mensen met kleine kinderen. Op zomerse dagen is waterpret gegarandeerd!

Advies verkoopprijs: € 959,-.

Kijk voor meer informatie op: www.jee-o.com

Publicatiedatum: 9 januari 2013

Reacties