Foto: jee-o-04-douche-original.jpg

Jee-O-04 Original, IZI of Fatline: Douchen onder een bijzondere hoek

Een rechte en ovaalronde douchekop gingen eraan vooraf. Opvallende speler in design sanitair voor binnen- en buiten, Jee-O Europe, komt met 3 nieuwe douches. Een uniek en bijzonder design dat genoemd is naar de hoek waarin de douche is vormgegeven.

 

Om een hoek van 45° te creëren worden twee hoeken achter elkaar gezet van 90°. En dat is wat dit ontwerp zo opvallend en bijzonder maakt. Hiermee wordt letterlijk ?n nieuwe hoek omgegaan - nog niet eerder vertoond in Nederland! Robuust en krachtig design dat kenmerkend is door zijn eenvoud en voor zichzelf spreekt. Een nieuwe sanitaire invalshoek die de badkamer in een uniek perspectief zet?

 

Douchen wordt net als baden als een ultiem moment van ontspanning ervaren. Genieten blijft bij vele mensen met stip genoteerd staan en is veel meer dan alleen dagelijkse verzorging. Daarnaast is het ontwerp in de badkamer ook erg belangrijk. Jee- O Europe speelt met haar nieuwe ontwerp in op deze tendens.

Uitgevoerd in geborsteld (mat) of gepolijst (diepglans) RVS geeft deze nieuwe douche door zijn opvallende hoek een ander gezicht aan Jee-O Europe?s kenmerkende vrijstaande douches. Rechte lijnen, strakke vormen, opvallend design, dat is waar zij voor staat. De nieuwe hoek is in drie uitvoeringen verkrijgbaar, zowel in de Inside als Outside collectie van Jee-O. In de originele of meest pure uitvoering van de douches (Jee-O-04 Original), is er de ?45°? kop in ?slanke? uitvoering. Dit geldt ook voor de Jee-O-04 IZI (met zijn houten vlonder een typische buitendouche). Jee-O-04 Fatline, het brede regendouche model, staat met de ?45°? douchekop nog robuuster en zorgt bovendien nog directer voor een grote stortvloed van water onder de douche. De ronde, platte regendouchekop ?hangt? letterlijk aan de nieuwe hoek.

De Jee-O douches staan op een stevige poot en hebben een modern vormgegeven bediening alias mengkraan. Door middel van één handige draai regelt de kenmerkende ?ring of knop? de douche geleidelijk van dicht naar open, van koud naar warm. Bij de Jee-O IZI gaat de bediening met de voet, door één druk op de knop.

Kortom, een verrassend modern design dat met recht staat in zijn nieuwe hoek!

Verkoopadviesprijzen: Jee-O-04 Original: va. ? 1.132,-- geborsteld; ? 1.340,-- gepolijst; Jee O-04 IZI: va. ? 960,-- geborsteld; ? 985,-- gepolijst. Jee-O-04 Fatline: ? 1.458,-- geborsteld; ? 1.542,-- gepolijst. Alle prijzen excl. BTW.
Jee-O® Europe, een opvallende en ervaren speler in de sanitair branche. Vertegenwoordigd in Nederland door Moerman Sanitair, dat al meer dan 20 jaar bestaat.

Voor meer (verkoop)informatie: Kijk op website www.jee-o.eu of www.moerman-sanitair.nl

Publicatiedatum: 18 februari 2010

Reacties