Foto: eva-optic-onderwater-verlichting-led.JPG

EVA Optic introduceert multicolor led-onderwaterverlichting

EVA Optic, ontwikkelaar van innovatieve led-onderwaterverlichting, introduceert haar nieuwe Multicolor Collection.

De eerste kleurveranderende onderwaterverlichting met zowel wit licht als gekleurd licht in eenn lamp. Standaard RGB verlichting behoort tot het verleden, kies uw kleurcombinatie en stel uw eigen unieke multicolor onderwaterlamp samen.

EVA Optic ontwikkelt hoge kwaliteit LED onderwaterverlichting voor de internationale zwembadenmarkt. Na de introductie van de eerste 100% waterdichte onderwaterlamp in 2009 brengt EVA Optic opnieuw een innovatief product op de markt met de EVA Optic Multicolor Collection.

Met de EVA Optic Multicolor Collection is het mogelijk om een onderwaterlamp samen te stellen met een zelf gekozen kleurcombinatie. U kunt kiezen tussen 8 verschillende kleuren, waaronder 2 tinten wit licht. Dit betekent dat er eindelijk een onderwaterlamp is met wit en gekleurd licht in een lamp.
Andere kleurveranderende (RGB) LED onderwaterlampen maken gebruik van rode, groene en blauwe LEDs. Er zijn 2 belangrijke voordelen van EVA Optic's Multicolor Collection t.o.v. deze standaard RGB onderwaterverlichting:
- Een RGB onderwaterlamp kan geen wit licht produceren, men moet dus altijd kiezen tussen een witte of een gekleurde onderwaterlamp;
- In water wordt de kleur rood bijna volledig weg gefilterd, een eigenschap van water. Het resultaat is dat een groot deel van de lichtopbrengst verloren gaat wanneer de lamp is ingesteld op de kleur rood.
EVA Optic LED onderwaterlampen zijn de meest krachtige kwaliteitsproducten verkrijgbaar op de internationale markt. Met de Multicolor Collection heeft EVA Optic het huidige aanbod kleurveranderende onderwaterverlichting flink uitgebreid. Bezoek voor meer informatie www.evaoptic.com of stuur een mail naar info@evaoptic.com.

Publicatiedatum: 28 april 2010

Reacties