Foto: 269817

All weather frost free

Het gehele jaar door buiten douchen met JEE-O.

365 dagen per jaar buiten douchen. En vorstvrij. Dat is nu mogelijk met de JEE- O Outside douche collectie. JEE-O heeft weer een stap vooruit gezet in de optimalisering van haar kwalitatief hoogstaande RVS douches.

Een nieuwe optie die de JEEO buitendouche nu zelfs vorstbestendig maakt. Dit is een bijzondere mogelijkheid in de buitendouche wereld, zowel in Nederland als op internationaal terrein. Door het in eigen beheer ontwikkelde en geteste speciale lint binnenin de douche geeft JEE-O hiermee de garantie dat haar RVS design douches voor buiten 365 dagen in het jaar vorstvrij en weerbestendig zijn. JEE-O staat voor robuust en krachtig design dat kenmerkend is door haar eenvoud en door haar uitstraling geheel voor zichzelf spreekt. Rechte lijnen en strakke vormen, exclusief en extravert, verfrissend en ambitieus. Het ontspannen genieten in de badkamer of in de tuin, samen met de pure beleving van het douchen staan hierbij steeds centraal.


De nieuwe 365 mogelijkheid geldt voor al haar vrijstaande bouwkundige RVS design douches ingeborstelde of gepolijste variant. Het gaat dan specifiek om de JEE-O Original en de robuuste JEE-O Fatline regendouche in 01 en 04 uitvoering, en haar Pure douche. Deze laatste heeft in plaats van de herkenbare gebogen Original RVS douchekop, een douchekop gevormd in een hoek van 30 graden. Al deze JEE-O douches hebben een modern vormgegeven bediening alias mengkraan. Door middel van één handige draai regelt de kenmerkende ?ring of knop? de douche geleidelijk van dicht naar open, van koud naar warm. Demonteren van de JEE-O douche in de wintermaanden is dus niet meer nodig met deze 365 optie. Het maakt het overbodig en geeft nog meer tijd om te genieten!


Verkoopadviesprijs: Bij aanschaf van een nieuwe douche ? 472,- excl. BTW; tevens toepasbaar op uw huidige/ bestaande douche voor ? 520,- excl. BTW.


Voor meer informatie: www.jee-o.eu


Publicatiedatum: 21 juli 2011

Reacties