C-SIDE

C-SIDE - geen zwembad én geen spa! Deze MiniPool mag dan wel klein zijn maar heeft alles in zich om heerlijk te genieten op een paar m².

C-SIDE by RivieraPool

Heerlijk ontspannen, lekker afkoelen op een warme zomerdag of gezellig loungen in en aan het water - allemaal mogelijk met de C-SIDE. Verkrijgbaar in de afmetingen 2,10 x 2,10 x 0,80 m en 3,70 x 2,10 x 0,80 en hierdoor ideaal voor een compacte tuin of op een terras. Maar ook voor iedereen die nog twijfelt tussen een zwembad en een spa. De heerlijke bruisbronnen en de spa-massagejets zorgen voor de nodige ontspanning. Een waterval brengt het water in beweging en is daarnaast uitermate geschikt voor een heerlijke massage van de nek en schouders. De onderwaterverlichting brengt de nodige sfeer, niet alleen in de C-SIDE, maar in de hele tuin of op het terras. C-SIDE - heerlijk genieten op een paar m².

Kant-en-klaar zwembad

De C-SIDE is een prefab Pool. Alles wordt vooraf in de fabriek ingebouwd zodat je al snel kunt genieten. Eenvoudig in onderhoud en een aansluiting op het riool is niet nodig. Gemaakt van duurzaam epoxy-acrylaat en voorzien van een uitgekiende techniek.

Geef water kleur

De kleur van het zwembadoppervlak is bepalend welke kleur het water uitstraalt. Naast de kleuren papyrus en granicite steengrijs, is de C-SIDE ook verkrijgbaar met een mozaïek oppervlak.

 

Bio! Logisch?

Voor de een is het logisch dat het water op een natuurlijke manier wordt gezuiverd. De bio-filterschacht houdt, zonder toevoeging van chemicaliën, op een biologische manier het water schoon. Voor de ander is een conventionele waterzuivering logisch. Bij de C-SIDE kun je zelf kiezen welke manier het beste bij jou past: als dat geen zuivere zaak is. Het water blijft lekker op temperatuur met een warmtepomp of een elektrische verwarming.

Pool afdekking

Met de multifunctionele Daybed afdekking is het dubbelop genieten. Deze afdekking beschermt niet alleen het water tegen vervuiling, maar je kunt er ook nog eens heerlijk op liggen. Naast de Daybed afdekking is er ook een rolafdekking of een Wind & Wetter afdekking verkrijgbaar.

C-SIDE & RivieraPool

Duurzame kwaliteit, de nieuwste techniek en multifunctioneel: tot hier aan toe niets nieuws want eigenlijk geldt dit voor elk zwembad of elke spa van RivieraPool. Met de C-SIDE heeft RivieraPool een geheel nieuwe lijn ontwikkeld. De C-SIDE is vooral passend. Niet alleen passend bij elke omgeving qua design, maar ook letterlijk passend in elke omgeving qua omvang. Dit model is vorig jaar in Duitsland op de markt gekomen en regelrecht een succes. Met deze nieuwe lijn en de bestaande modellen kan RivieraPool echt zeggen: voor elke zwembad- of wellnessdroom hebben wij een passende oplossing.

See you at de C-SIDE!

Meer weten? Klik dan door naar de website van RivieraPool of van de C-SIDE .  Uiteraard ben je ook van harte welkom in de in- en outdoor showroom van RivieraPool in Geeste in Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Bel of mail met Susanne Rengers voor een afspraak of voor een dealer bij jou in de buurt: sur@pools.de of tel. +49 5937 6662.