Partner

RivieraPool

RivieraPool is een toonaangevende fabrikant op het gebied van prefab zwembaden en whirlpools.

Ancona by RivieraPool:

Less is more – uiterst modern epoxy prefab zwembad van RivieraPool

Ancona: tijdloos & functioneel

Ancona, het nieuwste model prefab inbouw zwembad van RivieraPool, biedt vele mogelijkheden en is vanwege het tijdloze ontwerp geschikt voor elke tuin of wellnessruimte. Of het nu gaat om een vakantiegevoel in je eigen tuin, een gezellige poolparty met familie en vrienden of heerlijk ontspannen genieten in je eigen wellnessruimte binnenshuis, met het model Ancona kun je alle kanten op.

Ancona als buitenbad

Tegenwoordig staat het buitenleven centraal en dit model zwembad weet zich perfect te integreren met de ambiance van je outdoor leefruimte. Vanwege de rechte lijnen, de eenvoudige en tijdloze vormgeving, past dit zwembad in elk type tuin. Dit zwembad is een blikvanger zonder overheersend aanwezig te zijn.

Met een panorama-overloop creëer je een fantastisch uitzicht naar het achterliggende landschap. Een gevoel van vrijheid gecombineerd met grenzeloos zwemplezier. Het wateroppervlak met de rechte lijnen zorgt voor rust en elegantie. De waterspiegel ligt een kleine 5 cm lager dan de rand van het zwembad en in combinatie met de panorama-overloop lijkt het alsof het zwembad over de rand van je tuin zweeft.

Ancona als binnenbad

Ook voor een binnenbad is de Ancona zeer geschikt. Vanwege het tijdloze design is dit model een toegevoegde waarde voor je wellnessruimte binnenshuis. Sportief of juist ontspannen genieten van het gehele zwemoppervlak, de Ancona maakt het mogelijk.

Veilig & Comfortabel

De inlooptrap is in de hoek van het bassin geplaatst en uiterst comfortabel en stabiel. Elegant weggewerkt onder de waterspiegel, geheel volgens de nieuwste trends. Voorzien van 5 anti-sliptreden waarbij de laatste trede eindigt op de bodem van het bassin. Hierdoor is het betreden van de trap veilig en comfortabel.

Ancona & Integra

De Ancona laat zich perfect combineren met de Integra van RivieraPool. Deze nieuwe nis voor de zwembad lamellenafdekking is voorzien van de nieuwste technieken en van duurzame kwaliteit. Dit geldt trouwens ook voor het zwembad zelf. RivieraPool geeft maar liefst 20 jaar garantie op het oppervlakmateriaal en op dichtheid van het zwembad. Wel zo handig bij een tijdloos model.

RivieraPool

RivieraPool biedt een ruim assortiment aan epoxy prefab zwembaden, whirlpools en portable spa's. Voor elke droom of wens heeft RivieraPool een passende oplossing. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring en beschikken over een netwerk van erkende dealers verspreid over geheel Europa.

Kijk voor meer informatie op de website van RivieraPool. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de showroom van RivieraPool in Geeste-Dalum in Duitsland, net over de grens bij Oldenzaal. Bel of mail met Susanne Rengers voor een afspraak of voor een dealer bij jou in de buurt: sur@pools.de of tel. +49 5937 6662. 

Meer lezen over
'Ancona by RivieraPool:'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.