saunabouwer

Bent u op zoek naar die ene speciale sauna of infrarood cabine of een combinatie van beide die precies aan uw wensen voldoet? Saunabouw Wilton helpt u graag

Saunabouw Wilton

Saunabouw Wilton

Al ruim 13 jaar bieden wij een diversiteit aan exclusieve produckten.

Bent u op zoek naar die ene speciale sauna of infrarood cabine of een combinatie van beide die precies aan uw wensen voldoet ? Bij saunabouw Wilton kunnen wij in elke ruimte een prachtige cabine realiseren. Of het nu een traditionele sauna/infrarood met een natuurlijke uitstraling is, of juist een moderne sauna/infrarood met glas en natuursteen, bij saunabouw Wilton denken wij graag met u mee. Al onze cabines worden met eerste klas materiaal gemaakt en voorzien van bijvoorbeeld ultermoderne LCD of Touchscreen bediening. Samen met u, een gedegen vakkundig advies en onze ervaring, kunnen wij vrijwel al uw wensen realiceren. Met een maatwerksauna/infrood cabine van Saunabouw Wilton kiest u voor kwaliteit, precies volgens uw wensen.

Geintreseerd ? Dan maken we graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Dit kan zowel bij u op lokatie als bij ons in de showroom waar diverse modellen staan opgesteld.

WWW.sauna-nederland.nl info@sauna-nederlandd.nl Tel. 0497369657 // 0653430602folder.pdf