string(1) "p"

Maak je leven fijner met een stoomcabine

Regelmatig de sauna bezoeken zorgt voor een verhoogde weerstand. Helaas is het soms best lastig om een sauna avondje te plannen...

Hoe lekker zou het zijn om thuis een stoomcabine te hebben?

We hebben het druk. Onze partners hebben het druk en onze vrienden ook. Alleen het inplannen van een bezoek aan de sauna, kost soms al weken. Hoe lekker zou het zijn om thuis een stoomcabine te hebben? Wist u dat zoiets heel goed te realiseren is?

Een stoomcabine of stoomdouche biedt tal van voordelen en past zelfs in zeer kleine badkamers. Echt! De temperatuur van stoom wordt ongeveer 45 °C. De luchtvochtigheid bedraagt zo’n 100%. Dit maakt een stoomcabine of stoomdouche geschikt voor het hele gezin.

Er zijn ontzettend veel stoomcabines en douches. Wat nog leuker eraan is dat velen ook nog extra’s bieden zoals bijvoorbeeld kleurtherapie, aromatherapie of massagejets. Lichaam en geest komen perfect in balans na een sessie stomen. En u hoeft er de deur niet meer voor uit! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Wij vertellen u er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

stoom