array(1) { ["path"]=> string(16) "www.new-trend.nl" }
Partner

Luxius buitenkeukens

Een eigen infrarood sauna klinkt misschien vreemd. Door de infrarood cabines van Newtrend is het juist helemaal niet vreemd. Newtrend biedt voor elk huis en iedere portemonnee een perfecte infrarood sauna cabine.

Zelf over een infrarood sauna beschikken wordt met Newtrend de normaalste zaak van de wereld. Wij bieden voor elke plek en tegen aantrekkelijke prijzen, een infrarood cabine. Newtrend wil namelijk dat iedereen kan genieten van de heerlijke warmte en het rustgevende effect van regelmatig saunabezoek, zonder door anderen gestoord te worden of te moeten wachten. Gewoon thuis genieten en er -letterlijk- warmpjes bij zitten in uw eigen sauna. Newtrend maakt het mogelijk.

De moderne Newtrend sauna's zijn voorzien van een combinatie van paneelstralers en fullspectrum stralers welke apart, in zones, te schakelen zijn. Verder ziijn ze heel compleet uitgevoerd met een schakelbare kleurentherapie, een ionisator, leeslamp en Mp3 aansluiting.

MEER TONEN

Luxe Infraroodsauna

De Luxius2 Infraroodsauna van New Trend is van binnen en buiten gemaakt van Cederhout. Dit geeft een zeer aangename geur en een warme, luxe uitstraling.

De cabine heeft, in tegenstelling tot vele andere, brede verticale Ceder houtstrips wat de luxe uitstraling verder accentueert. De strakke moderne vromgeving maakt de Infraroodcabine tot een sieraad voor elk vertrek.

De mix van full-spectrum en paneelstralers, die ook nog eens apart regelbaar zijn,  zorgt ervoor dat de cabine voor elk doel geschikt is.

 

 

Specificaties Luxius2

De Luxius2 Infrarood sauna is een hoogwaardig kwaliteitsproduct gemaakt van Cederhout.

De Infraroodcabine is gescchikt voor 2 personen.

De afmetingen zijn:

Breedte 130cm, Diepte 120cm, Hoogte 205cm, Gewicht 250kg

De cabine is voorzien van 5 paneelstralers van in totaal 1600Watt en 4 Full Spectrum stralers van in totaal 1200Watt, dit maakt totaal 2800Watt.

De sauna is geschikt voor 220 Volt en kan gewoon op een stopcontact worden aangesloten, liefst niet in combinatie met andere apparatuur.

De cabine is voorzien van een electronisch bedieningspaneel aan zowel binnen- als buitenzijde.

Hiermee kunt u de tijd instellen, verlichting en kleurentherapie regelen, het vermogen (20-40-60-80-100%) van de stralers regelen en de zones instellen. Ook zit er een MP3 aansluiting in.

Verder is de sauna voorzien van:

Binnenverlichting

LED-Kleurentherapie

Zuurstofionisator

Handdoek- en bekerhouder

Aansluiting voor MP3 speler

Geschikt voor aromatherapie

En voorzien van een luxe deurgreep.

 

 

 

Meer lezen over
'Luxe Infraroodsauna'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.