Hokki Mokki

Hokki is een combinatie van een Finse sauna en een zomerhuis. Mokki betekent zomerhuis in het Fins, en in het Nederlands noemen we het Hokki.

Sauna en tuinhuis in één

Mokki: is Fins voor 'huisje in de natuur'. Waar de Finnen al decennia lang elk weekend naar hun zomerhuis trekken, is dit in ons land een nieuw verschijnsel.
Daar de Finnen ook 'uitvinders' zijn van de sauna kregen we het idee om deze heerlijkheden samen te brengen in een uniek product: Hokki!

In een handomdraai wordt het knusse slaap-, werk en ontspanhuisje een heerlijke sauna;
en vice-versa. Een unieke speelplek voor de kinderen of logees. Een stille plek voor het lezen van een boek en een inspirerende werkkamer, atelier of praktijk.

Hokki is een fijne plek in je eigen tuin waar iedereen zich direct thuis zal voelen.hokki alles in 1

Geen langdurige werkzaamheden en meestal is er zelfs geen bouwvergunning nodig

Hokki wordt als kant-en-klaar product op de gewenste locatie afgeleverd, en is diezelfde dag al operationeel. 

De dikke massief houten wanden zorgen voor perfecte isolatie. De unieke "Fish-tale" hoekverbinding geeft Hokki een bijzondere uitstraling. De solide uitvoering staat garant voor levenslang genieten!

Hokki als tuinhuis

Wanneer er zomers minder behoefte is aan sauna, kan Hokki worden omgetoverd tot een heerlijk tuinhuis waar je zelf, de (klein)kinderen of gasten kunnen verblijven. 
Door de uitstekende isolatie is het er heerlijk stil om er optimaal te ontspannen of te slapen.

Hokki is natuurlijk ook een creatief speel- en doehuisje, perfect om nieuwe inspiratie op te doen. Hokki is voor iedereen een heerlijke plek! 
HOKKI MOKKI

Hokki als sauna

Sauna is goed voor lichaam en geest. Hokki kan standaard als heerlijke buitensauna worden geplaatst. Met een electrische kachel voor gemak of een houtkachel voor een optimale beleving. Door het modulaire interieur is Hokki binnen no-time van huisje naar sauna omgetoverd en vice-versa!

Hokki is het hele jaar door een heerlijke plek!

Hokki als sauna

Stijlvolle uitstraling door unieke 'Fish-tail' hoekverbinding

De balken komen van bomen uit het hoge noorden van Finland, waardoor ze kaarsrecht zijn en ongevoelig voor weersinvloeden en temperatuur. 

Hokki heeft een hoogwaardige en stijlvolle bouw en afwerking met mooie en pure materialen.

fish-tale 

Installatie door echte vakmensen

Hokki wordt geleverd door specialisten op het gebied van buitenwellness en sauna. De installatie wordt gedaan door echte vakmensen met veel ervaring en de kennis en materialen om Hokki binnen één dag* volledig operationeel te plaatsen.

* Met uitzondering van de 'poertjes' (verhoging) waar Hokki op wordt geplaatst en de aanleg van de electra.

Kom langs bij Sauna & Stoom om jouw eigen Hokki samen te stellen!