Vier unieke en stijlvolle zwembadtrappen voor moderne tuinen

Een inlooptrap is meer dan een functioneel element in uw zwembad, het is ook een belangrijk esthetisch aspect die invloed heeft op de gehele uitstraling.

Een zwembadtrap is een essentieel onderdeel van een zwembad. Niet alleen zorgt het voor een veilige en gemakkelijke toegang tot het water, maar het fungeert ook als een ontspanningsplek waar men van de zon kan genieten. Bij Starline realiseren we ons ook dat een zwembadtrap meer is dan alleen een functioneel element in uw zwembad, het is ook een belangrijk esthetisch aspect. Om die reden hebben we veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerpen van diverse zwembaden en verschillende stijlvolle opties in zwembadtrappen. Hieronder worden vier zwembadtrappen uitgelicht die perfect zijn voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en strakke uitstraling.

1. Oblique trap

De Oblique trap is een van de meest opvallende en unieke zwembadtrappen van Starline. Deze bijzondere designtrap is uniek binnen de wereld van zwembaden en zorgt voor een elegante uitstraling in uw zwembadomgeving. Het excentrieke ontwerp van de trap is geïnspireerd door de moderne architectuur. Door de trap schuin in de hoek van het zwembad te plaatsen, creëert het een indrukwekkend beeld vanuit de rest van de tuin. Dankzij de variabele hoogte van de treden kunt u in verschillende waterdieptes tot rust komen. Deze trap is verkrijgbaar in de grotere zwembadencollecties (Nova Line en Infinity Line) maar ook in onze ‘’plunge pool’’ (Urban Active).

2. Brede inlooptrap

De brede inlooptrap is één van de populairste trappen van het Starline. De trap is ontworpen met een focus op functionaliteit en eenvoud, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het ontwerp. Het minimalisme van de trap past perfect bij de strakke en eenvoudige vormgeving van moderne architectuur. De strakke lijnen van de brede inlooptrap geven een eigentijdse uitstraling. Dit met een focus op het creëren van een naadloze overgang tussen het zwembad en de omgeving. Het is tevens een uitstekende keuze voor mensen die houden van een strak design en geleidelijk het water willen betreden. De brede inlooptrap is verkrijgbaar in de Nova Line, Infinity Line en Dynamic Line.

 

3. Dynamic loungetrap

De Dynamic Loungetrap is een veelzijdige trap die exclusief te verkrijgen bij Starline’s Dynamic Line zwembad. Deze trap biedt u een bijzondere en comfortabele plek om te ontspannen in het zwembad. Met verschillende hoogtes om te loungen in het water, kunt u optimaal ontspannen en genieten van de zon en de omgeving. Een groot voordeel van de Dynamic Loungetrap is dat er, ondanks de comfortabele loungemogelijkheden, nog voldoende effectieve zwemruimte overblijft in het zwembad. Naast de functionele voordelen is deze trap een waar kunstwerk dat perfect past bij moderne architectuur. Het strakke ontwerp met rechte lijnen en geometrische vormen zorgt voor een verbluffend eigentijds uiterlijk van uw zwembad.

 

4. Essential trap

De laatste trap in de lijst is de Essential trap, zoals de naam al doet vermoeden is deze exclusief verkrijgbaar in de Essential Line en Essential Xcite Line. Deze zwembadtrap heeft een speciaal ontwerp dat een moderne uitstraling combineert met een klassiek tint, waardoor een harmonieuze balans ontstaat tussen sfeer en esthetiek. De inlooptrap strekt zich uit over de volledige breedte van het bad en kan optioneel worden voorzien van een jetstream voor te trainen. Of u nu een strakke, minimalistische stijl heeft of juist houdt van een meer extravagante uitstraling, deze trap biedt voor ieder wat wils en kan uw zwembad transformeren tot een echt pronkstuk van uw woning.

Meer weten? Bekijk of bestel onze gratis brochure!