string(1) "p"

Mosa Greys

De collectie tegels Mosa Greys in het luxe formaat 60 bij 60 centimeter biedt een palet van in totaal twaalf grijstonen.

Mosa Greys tegels

Deze grijstonen zijn gegroepeerd in drie ‘grijs’-richtingen: koel, warm en ‘mos’-grijs. Elke groep bestaat uit vier kleuren grijs in afgewogen stappen van licht naar donker. Met deze keuzemogelijkheden biedt Greys de neutrale basis voor interieurs en exterieurs in de gewenste kleursfeer en uitstraling. De optiek van deze ongeglazuurde tegels vertoont een natuurlijke matheid in steeds zeer subtiel wisselende ingetogen kleurschakeringen. Door de geslepen kanten van het formaat 60 bij 60 centimeter is een strakke voeg vanaf twee millimeter mogelijk.

De collectie is ook beschikbaar in verschillende strokenformaten en door de combinatie van stroken en de tegelformaten 30 x 60 en 60 x 60 centimeter adviseert Mosa bij deze collectie tevens negen legpatronen. De subtiliteit van de verschillende kleuren Greys maakt het mogelijk een patroon te creëren, waarbij de formaatcombinatie de meeste aandacht krijgt. Deze Cradle to Cradle® Silver gecertificeerde tegels zijn uitermate geschikt voor duurzaam bouwen. De slijt- en krasvaste kwaliteit en het probleemloos onderhoud zijn een waarborg voor een tegelleven lang onveranderd uiterlijk, zelfs bij
zeer intensief gebruik.