Houtstructuur Tegels

De nieuwste trend in tegelvloeren voor binnen. Houtstructuur vloertegels zijn een groot succes. Dankzij de moderne technologiën zijn de ‘houten’ tegels niet

Houtlook Vloertegels

De nieuwste trend in tegelvloeren voor binnen. Houtstructuur vloertegels zijn een groot succes. Dankzij de moderne technologiën zijn de ‘houten’ tegels niet meer van echte planken te onderscheiden, behalve dat het materiaal natuurlijk wel verschillen vertoont. Digitale technologie zorgt voor het natuurlijke houtuiterlijk. Bij ons vindt u een uitgebreid scala aan houtlook tegels. Hieronder een aantal voorbeelden, maar in onze showroom hebben wij nog meer prachtige vloeren.

Marazzi TreverkHome

Deze serie heeft een ongelooflijk sterke gelijkenis met een houten vloer. Inmiddels verkrijgbaar in 8 kleuren, van wit tot donkerbruin hout, en in de maten 15×120, 20×120, 30×120 cm en nu ook in 19×150 cm en in 4 van deze kleuren als 60×60 cm tegel in 2 cm dik en geschikt om buiten te leggen.

Monocibec Yukon

De Monocibec Yukon is de prachtige aanwinst voor onze showroom. Deze tegel vertoont een mooie structuur en is te verkrijgen in de 4 kleuren, Atlin, Klondike, Mayo en Watson. Het formaat van deze tegels is 23×100 cm.

Profielfoto van Casa Ceramica
Casa Ceramica
Jan Frederik Vlekkestraat 290, 4705AJ, Roosendaal