string(1) "b"
Profielfoto van Casa Ceramica

Casa Ceramica

Jan Frederik Vlekkestraat 290, 4705AJ, Roosendaal

Over ons

Welkom bij Casa Ceramica, dé specialist op het gebied van handgemaakte Portugese tegels. Wij zijn een jong bedrijf met al enige jaren ervaring en een verfrissende visie op het betegelen van uw

Over Casa Ceramica

Welkom bij Casa Ceramica, dé specialist op het gebied van handgemaakte Portugese tegels. Wij zijn een jong bedrijf met al enige jaren ervaring en een verfrissende visie op het betegelen van uw woonkamer, keuken, toilet, hal, badkamer etc. U kunt bij ons terecht voor een goed advies over het verwerken van Castelo tegels op uw wand of vloer, maar uiteraard ook voor een mooie keus aan keramische tegels. In onze nieuwe, in stijl ingerichte, showroom in Roosendaal vindt u een mooie showvloer van Castelo. Wij beschikken over de middelen om direct voor u een voorbeeld te maken van uw vloer of wand betegeld met Castelo. Naast deze prachtige vloer vindt u meer dan 100 m² aan keramische vloertegelvlakken en een aantal tegelkasten met keramische wand- en vloertegels van Mosa, Grespania, Saime, Marazzi en nog veel meer.

Showroom

U bent tijdens openingstijden, of op afspraak, altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. De showroom is gevestigd aan de Jan Frederik Vlekkestraat 290. In de showroom van Casa Ceramica vindt u onder andere een Portugese cementtegelvloer van circa 25 m² en een grote variatie in keramische vloer- en wandtegels. Grote vloervlakken zorgen voor het juiste zicht op onze tegels. Wij leveren allerlei soorten, zoals betonlook vloertegels, houtlook vloertegels. Modern, klassiek of houtlook; alles is mogelijk.

Naast onze tegels hebben wij ook een groot aanbod betaalbaar sanitair:

Badmeubels van 60 tot 120 cm, hoogglans wit of zwart of met houtnerf. Opgesteld icm onze vloer- en wandtegels, zodat u gelijk een totaalbeeld kunt vormen.
Vrijstaande baden, modern of klassiek op pootjes
Vrijstaande badkranen
Wastafelkranen
Douchewanden
Kortom, voor de verbouwing van uw woonkamer-, keuken- of halvloer of het volledige toilet en badkamer kunt u bij ons terecht!

Mocht u buiten openingstijden langs willen komen, neem dan even contact met ons op volgens de mogelijkheden op de contactpagina.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Contact & Openingstijden

Casa Ceramica
Jan Frederik Vlekkestraat 290
4705 AJ Roosendaal
0165-329163
info@casaceramica.nl

Dinsdag – Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag-Maandag: gesloten.

Daarnaast is het mogelijk om op afspraak dinsdag- of vrijdagavond langs te komen. Om een afspraak te maken kunt u ons bereiken op: