Hemelvaart actie Nibo Stone verlengd: package deal met 15% korting

Geniet tot en met 2e Pinksterdag van de mooie kortingsactie bij Nibo Stone

22 Mei 2019

Ben je op zoek naar een nieuwe keramische- of natuurstenen vloer voor binnen of buiten? Kom dan een nieuwe vloer kopen bij Nibo Stone. Tot en met 2e Pinksterdag krijg je namelijk 15% korting op de gehele collectie, mits je het hele pakket afneemt. Dit is de voorwaarde voor de package deal van Nibo Stone.

Package deal van Nibo Stone

Je krijgt tot met 2e Pinksterdag 15% korting op het gehele pakket bij Nibo Stone. De package deal bestaat uit het volgende:

  • 15% korting op vloertegels uit onze collectie*
  • 15% korting op de legmaterialen zoals lijm en voeg
  • 15% korting op het leggen van de vloeren door Nibo Stone
  • Gratis starterpakket reinigingsproducten
  • Optioneel: 15% korting op vloerverwarming

*deze korting geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen

Klik hier voor meer informatie over de actie.

Daarnaast geldt de 15% korting alleen wanneer u de nieuwe vloertegels, de legmaterialen en het leggen van de vloeren bij Nibo Stone afneemt. Een vloerverwarming is hierbij optioneel. Neemt u deze er ook bij, dan krijgt u hier ook 15% korting op. Geniet nu van deze tijdelijke, zeer aantrekkelijke actie van Nibo Stone.

Bezoek de XXL showrooms in Venlo of Vianen

Ga  langs bij één van de showrooms van Nibo Stone. Hier kun je de vloeren met eigen ogen bekijken. Naast het bekijken, is het ook mogelijk over de vloeren te lopen en ze daadwerkelijk te beleven. In de showrooms zijn ze namelijk te zien in real life settings zoals een keuken, woonkamer of badkamer. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer? Dan ben je bij Nibo Stone aan het juiste adres. Ze helpen niet alleen met het kiezen van een vloer die helemaal past binnen de stijl van jouw interieur maar ze denken ook met je mee bijvoorbeeld over de ruimte waar de vloer voor bedoeld is en hoe de vloer gebruikt wordt. Zo zorgen ze er bij Nibo Stone voor dat je jarenlang, onbezorgd kunt genieten van uw natuurstenen- of keramische vloer.

Je kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de openingstijden. Wil je zeker zijn van een adviesgesprek met één van onze experts, maak dan een afspraak op www.nibostone.nl 

Geniet nu tijdelijk van deze kortingsactie!

Neem hier alvast een kijkje in de showroom van Nibo Stone in Vianen.

Reacties