string(1) "p"

Je COREtec® vloer onderhouden?

Hier lees je hoe je dit het beste kunt doen

COREtec® Clean quick & green

Het voorjaar komt er aan en daarbij starten velen met de voorjaarsschoonmaak. Zorg ervoor dat je je COREtec® vloer op de juiste wijze reinigt. Hiervoor bestaat de COREtec® vloeronderhoudskit, deze is speciaal samengesteld en bestaat uit drie onderhoudsmiddelen die allen in een mileubewuste verpakking worden aangeboden. 

Wat zit er in de onderhoudskit?

Dagelijkse reiniger:
De Daily Cleaner is een fris geurende, sneldrogende en hoog geconcentreerde reiniger die geschikt is voor de dagelijkse reiniging van alle COREtec vloeren. Verwijdert moeiteloos vervuiling tijdens het wissen en zorgt voor een frisse uitstraling van uw vloer. Laat geen laagje achter, waardoor de originele uitstraling behouden blijft.

Diepte reiniger
De Deep Cleaner verwijdert hardnekkige vervuiling en oude waslagen. Geschikt voor alle COREtec vloeren. Voor eerste gebruik en vervolgens elke 6 maanden (of vaker naar behoefte.)

Vlekkenverwijderaar
De Stain Remover is een speciaal gecombineerde lijm, vlek- en vuilverwijderaar voor het verwijderen van onder andere inkt, schoensmeer, penstrepen, cosmetica, vet, olie en waterbestendige lijmresten op alle coretec-vloeren.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.