OSMO 3032 Hardwax Olie

Osmo houtbewerkingen hebben een hoge concentratie aan kleur pigment en olie, en dekt u uw houten oppervlak al na 1 of 2 lagen af. Dit zonder grondlaag.

OSMO 3032 Hardwax Olie Kleurloos, Zijdemat 0,75L

"OSMO 3032 Hardwax Olie Kleurloos, Zijdemat 0,75L
De OSMO 3032 Hardwax Olie Original is een kleurloze matte houtafwerking, die alle voordelen van oliën en wassen combineert in een uniek product. De OSMO 3032 Hardwax-Olie is bestand tegen water en vuil, is zeer duurzaam en geeft een egaal oppervlak. In vergelijking met oorspronkelijke verfsystemen wordt door het gebruik van plantaardige inhoudsstoffen een gelijkmatige kleuring en een meer harmonisch beeld bereikt. De eenvoudige verwerking – zonder grondlaag en schuurstof – bespaart u tijd en geld. Door de open poriën structuur kan het hout blijven ademen en de waslaag niet barsten, afbladderen of schilferen.

De OSMO 3032 Hardwax Olie kan toegepast worden op:
Alle houten vloeren, zoals massief houten vloeren, hallen in landhuizen, scheepsvloeren, OSB- en kurkvloeren. Bijzonder aanbevolen voor meubeloppervlakken. Ook voor leisteen en bepleisterde vloeren alsook terracotta en andere ongeglazuurde keramische tegels.

Eigenschappen
Kleur: Naturel, zijdemat 3032
Inhoud: 0,75 liter
Verbruik: 1 liter per 24 m2
Droogtijd: ca. 8 - 10 uur (normale omstandigheden, 23°C/ 50% rel. vochtigheid). Lagere temperaturen en/of een hoge luchtvochtigheid kunnen de droogtijd beïnvloeden.
Houdbaarheid: 5 jaar of meer indien de verpakking goed is gesloten.
Slijtvast
Waterafstotend en vuilafstotend
Intensief belastbaar
Gemakkelijk aan te brengen
Onschadelijk voor mens, dier en plant
Eenvoudig te reinigen
Zeer duurzaam
Bladdert en schilfert niet"