Onderhoudsadvies Belakos pvc-vloeren

De Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden, adviseren wij ...

JAMES voor onderhoud

De Belakos pvc-vloeren staan bekend om hun hoogwaardige, duurzame kwaliteit en fraaie uitstraling. Om deze uitstraling te behouden, adviseren wij het gebruik van zachte stoeldoppen en wielen, Scratchnomore en schoonloopmatten. Daarnaast is het raadzaam dat u de vloer op de juiste wijze behandelt, voor het beste resultaat adviseert Belakos de producten van James. Lees hieronder hoe en met welke middelen u uw Belakos-vloer in topconditie houdt.

Bij dagelijks onderhoud

Een groot deel van de normale vuilinloop kan door het gebruik van schoonloopmatten bij de ingangen vermeden worden. Regelmatige reiniging van deze matten is noodzakelijk, stofzuig of klop deze daarom wekelijks uit.
Zorg ervoor dat u meerdere malen per week, indien nodig dagelijks, zand en stof verwijdert met een stofzuiger of stofwisser. Zand is de grootste veroorzaker van schade op elke vorm van vloerbedekking, zo ook bij PVC. Er kunnen krassen of strepen in de vloer ontstaan, welke het uiterlijk ontsieren.

Dweil uw vloer naar behoefte, maar tenminste eens in de 1 à 2 weken. Vaker mag uiteraard ook, dit kan geen kwaad bij gebruik van de juiste reinigingsmiddelen en zal de vloer niet negatief beïnvloeden.

U kunt de vloer dweilen met een van de kwaliteitsproducten van James voor PVC, lees op onze website welke producten wij adviseren: www.belakosflooring.com/nl/producten/pvc/onderhoudsadvies-pvc/