Foto: /261126.jpeg

Stijlvol, stil, compact en energiezuinig

Miele introduceert de Red Velvet-stofzuiger. Deze stijlvolle sledestofzuiger combineert een compact, roodfluwelen design met kracht en gebruikersgemak.

Miele introduceert de Red Velvet-stofzuiger. Deze stijlvolle sledestofzuiger combineert een compact, roodfluwelen design met kracht en gebruikersgemak.

Bovendien zorgt de zuinige motor van de Red Velvet voor een aanzienlijke energiebesparing die tot wel 45 procent kan oplopen. De motor is eveneens zeer stil, waardoor - in combinatie met de innovatieve AirTeQ-zuigmond - het geluid van de Red Velvet tot een minimum beperkt blijft.

Stijlvol

De Red Velvet-stofzuiger van Miele heeft een strakke, dynamische belijning, compacte afmetingen en een aantrekkelijk materiaalgebruik, waarbij de bedieningsknoppen zijn voorzien van een aluminiumlook. De stofzuiger is gemaakt van een spectaculair materiaal dat doet denken aan fluweel en ook zo aanvoelt: aaibaar en zacht. Dit zogenaamde flockmateriaal, dat veel gebruikt wordt voor bedrukking van sportkleding, is heel sterk en slijtvast en laat bij eventueel stoten geen krassen achter. Het oppervlak is bovendien zeer gemakkelijk te reinigen met de reliëfborstel of met een vochtige doek.

Stil

Dankzij het Miele Silence System Plus met een ingekapselde, extra stille motor, geluidsisolatie in de behuizing en de nieuwe AirTeQ-zuigmond is de Red Velvet-stofzuiger niet alleen ultra stil, maar staat hij ook garant voor een uitstekend reinigingsresultaat.

Compact

De Red Velvet-stofzuiger is bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Zo is bijvoorbeeld de compacte behuizing aan beide kanten voorzien van een zuigbuishouder, zodat de zuigbuis en de handgreep afzonderlijk rechts en links in het huis vastgehaakt kunnen worden. Op deze manier wordt een handig formaat van 50 centimeter breed en minder dan 72 centimeter hoog verkregen. Samen met het lichte gewicht van slechts 4,5 kg zonder toebehoren, kan de stofzuiger comfortabel gedragen worden door zowel rechts- als linkshandigen.

Energiezuinig

Het energieverbruik van de Red Velvet-stofzuiger met een motorvermogen van 1.200 Watt is tot wel 45 procent lager in vergelijking met een Miele-stofzuiger met een vermogen van 2.200 Watt. Ondanks het lagere motorvermogen neemt de Red Velvet zeer goed stof op. Dit komt door de ingenieuze behuizing van de nieuwe stofzuiger, die ervoor zorgt dat er een perfecte overbrenging van de lucht via de zuigmond, zuigbuis en slang plaatsvindt. Hierdoor kan de kracht die door de motor is opgewekt ook daadwerkelijk worden omgezet in optimale zuigkracht met een hoog reinigend vermogen. Zonder energie te verliezen.
Ook de gestroomlijnde AirTeQ-zuigmond, die Miele speciaal voor stofzuigers met een laag wattage heeft ontwikkeld, werkt bijzonder krachtig en is zeer stil en zuinig door een nieuwe, geoptimaliseerde luchtgeleiding. In combinatie met een goede afdichting van de zuigmond kan er met een stofzuiger van 1.200 Watt dus hetzelfde reinigingsresultaat worden behaald als met een reguliere stofzuiger van 2.200 Watt.

Reacties