Foto: 283126

Electrolux stofzuiger: ERGORAPIDO BRUSHROLLCLEAN

Draadloze stofzuiger van Electrolux maakt nu gebruik van een technologie waarbij de borstel automatisch gereinigd wordt.

Draadloze stofzuiger van Electrolux maakt nu gebruik van een technologie waarbij de borstel automatisch gereinigd wordt.

De Ergorapido van Electrolux is vanaf nu uitgerust met de BRUSHROLLCLEAN™- technologie. Deze nieuwe functie op de steelstofzuiger zorgt ervoor dat haren en vezels gesneden en opgezogen worden, wanneer zij zich op de stofzuigborstel verstrengelen. Zo wordt de borstel éénvoudig gereinigd en hoeft hij niet met de hand worden schoongemaakt. Dankzij het strakke design past het apparaat bovendien bij ieder interieur. De Ergorapido hoeft dus niet opgeborgen te worden en staat altijd klaar voor gebruik – waar en wanneer het ook nodig is.

 

Electrolux richt zich sterk op innovatie om in te kunnen spelen op de snel veranderende behoeften van haar klanten. Ook voor de Ergorapido worden de bestaande technologieën voortdurend verbeterd. In dit kader werd een consumentenonderzoek uitgevoerd, waaruit bleek dat één van de grootste ergernissen tijdens het stofzuigen de lastige haren en vezels zijn die de borstel blokkeren en het schoonmaakresultaat verminderen. Bovendien is het erg onaangenaam om de haren en vezels met de hand te verwijderen.

Met de nieuwe Ergorapido twee-in-een is het mogelijk om alle haren en vezels in enkele seconden te verwijderen door het topje van het voetpedaal in te drukken. Dit is niet alleen makkelijk en hygiënisch, het zorgt er ook voor dat de schoonmaakprestatie op hetzelfde hoogstaande niveau blijft. De Ergorapido is momenteel de meest verkochte steelstofzuiger in Europa en de nieuwe BRUSHROLLCLEAN-technologie moet deze leiderschapspositie bevestigen.

De stofzuiger binnen handbereik
Met de Ergorapido heeft Electrolux een geheel nieuw segment binnen de stofzuigermarkt gecreëerd. De draadloze technologie maakt deze stofzuiger veel gebruiksvriendelijker dan andere stofzuigers. Hij is in een oogwenk gebruiksklaar, bevindt zich altijd binnen handbereik en maakt zo de dagelijkse strijd tegen stof makkelijker. Wat de stofzuiger nog verrassender en praktischer maakt, is de ingebouwde 2-in-1 functie waardoor je de Ergorapido als stofzuiger en kruimeldief kan gebruiken.

De Ergorapido maakt gebruik van een cyclonisch systeem waarbij geen zak nodig is. Daarnaast heeft de steelstofzuiger een gepatenteerd systeem waarmee het verwijderen van het stofreservoir kinderspel wordt. Het design blijft niet achter op de technologie. De Ergorapido is door haar levendige kleuren en vormgeving een steelstofzuiger die gezien mag worden.

De Ergorapido met de nieuwe BRUSHROLLCLEAN-technologie is vanaf nu beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 169,95 voor de versies met een NiMH-batterij. De versies met een NiMH-batterij hebben 20 minuten accutijd. De versies met een Lithiumbatterij hebben een aanbevolen prijs van € 219,95 en hebben een accutijd van 35 minuten. Bovendien laadt de Lithiumbatterij vier maal sneller op én zorgt het voor meer zuigkracht.

Meer informatie: www.electrolux.nl.

Publicatiedatum: 9 mei 2012

Reacties