Partner

Vloerproducten.nl

Vloerproducten.nl levert u de beste producten van de beste leveranciers op het gebied van vloeronderhoud. Met producten van Lithofin of Moeller Stone Care voor keramieke, kunst- of natuursteen vloer. We hebben een breed assortiment, adviseren het juiste product voor de gevraagde toepassing en we hebben aandacht voor productontwikkeling, veiligheid en millieu.
Door onze samenwerking met vloerspecialisten van Floortec hebben wij de juiste kennis in huis als het gaat om vloeren. In ons assortiment vindt u tevens producten die geschikt zijn voor andere doeleinden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht vloerproducten.nl

Lithofin MN Wash & clean is geschikt voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlakken.

Eigenschappen

- Concentraat
- Zeer zuinig
- Vormt geen lagen
- Niet uilogend

Dit product kun jtoepassen op de volgende vloersoorten:
Basalt, Beton, Cementtegels, Gneis, Graniet, Indische kalksteen, Kalksteen, Kwartsiet, Leisteen, Marmer, Terrazzo cementgebonden, Zandsteen

Verbruik:
20 ml/10 ltr

Normale prijs: € 12,50
Speciale prijs: € 9,95

Meer lezen over
'Lithofin MN'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.