Floor Cleaner FC 5: zuigen en dweilen

Wees overal op voorbereid met de revolutionaire Kärcher Floor Cleaner FC 5.

Wat is de Floor Cleaner FC 5?

Met de Floor Cleaner wordt in één beweging de vloer gedweild en wordt het vuil opgezogen door de microvezelrollen - voor moeiteloos dweilen/moppen zonder tijdrovend stofzuigen vooraf. Het schoonmaken van harde vloeren zoals natuursteen, marmer, grindvloer, PVC, linoleum en zelfs gevoelige houten vloeren zoals parket en laminaat was nog nooit zo makkelijk, snel en grondig. Stap over naar dé nieuwe manier van vloeronderhoud.

Zuigen & dweilen in één beweging dat is waar de Floor Cleaner FC 5 voor staat. De twee microvezelrollen draaien met maar liefst 500 omwentelingen per minuut en nemen los, droog en nat vuil op. De microvezelrollen worden constant bevochtigd met schoon water. Daarnaast wordt het vuile water meteen afgezogen en verdwijnt in de vuilwatertank.

De Floor Cleaner onderscheidt zich tevens met een innovatieve en unieke zelfreinigende functie en uitstekende reinigingsresultaten op alle harde vloeren. U behaalt 20% betere reinigingsresultaten vergeleken met conventionele methoden. Zelfs op gevoelige vloeren zoals geolied parket, synthetische vloeren, natuursteen en laminaat.

Probeer hem nu 30 dagen thuis uit! Ben je niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug!*

* Deelname na registratie op www.karcher.nl

Geschikt voor alle harde vloeren

Of het nu een houten, stenen of synthetische vloer betreft, in combinatie met de speciale Kärcher reinigings- en verzorgingsmiddelen levert de Floor Cleaner FC 5 op alle harde vloeren een prima reinigingsresultaat af. Dankzij de hoogkwalitatieve microvezel rollers en het lage restvochtgehalte is hij zelfs prima geschikt voor gevoelige parketvloeren en laminaat.