Een mooi karpet in huis?

Vergeet dan niet een anti-slip ondertapijt!

12 September 2018

Het is bijna oktober, ook wel de woonmaand genoemd. Voor veel mensen hét moment om met hun interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Tijd om het gezellig te maken. Een karpet is hiervoor ideaal! Maar denkt u hierbij ook aan de antislip-ondervloer?

Voorkom dat het karpet gaat schuiven

Vloerkleden en karpetten brengen warmte en tonen karakter in een woonomgeving. Niet alleen in woningen maar ook bij bedrijven zien we ze steeds vaker. Maar niets is vervelender dan dat het onverwachts gaat schuiven, of nog erger, dat er iemand over struikelt omdat er een hoek omgeslagen ligt. Om deze problemen te voorkomen heeft Estillon een gemakkelijke oplossing, namelijk een antislip ondertapijt. Geschikt voor vloerverwarming, 100% recyclebaar én niet te vergeten, het vloerkleed of karpet gaat veel langer mee. De antislip ondertapijten van Estillon zijn verkrijgbaar in 4 varianten, te weten Luxerton Superior, Carpet Stop, Universal Stop en Antislip PES vilt.

Luxerton Superior 3mm

Luxerton Superior is een anti-slip ondertapijt geproduceerd uit een hoogwaardig naaldvilt met een dubbelzijdig latex anti-slip coating en heeft een hoog comfort. Creëert een comfortabele betrouwbare vaste basis en voorkomt het gevaarlijk opkruipen van karpet. Luxerton Superior bevat geen weekmakers en is toepasbaar op tapijt, parket, laminaat, keramiek, marmer, kurk, PVC en is geschikt voor voor huishoudelijk en project gebruik.

Carpet Stop 2,5 mm

Carpet Stop is een anti-slip ondertapijt geproduceerd uit latex geïmpregneerd naaldvilt en toepasbaar op tapijt, parket, laminaat, keramiek, marmer, kurk en PVC . Het licht gewicht anti-slip ondertapijt creëert een betrouwbare vaste basis voor onder elk karpet. Carpet Stop is geschikt voor huishoudelijk gebruik.

Universal stop 2 mm

Universal Stop is een antislip ondertapijt geproduceerd uit latex geïmpregneerd naaldvilt en toepasbaar op tapijt, parket, laminaat, keramiek, marmer, kurk en PVC. Universal Stop is geschikt voor huishoudelijk en project gebruik.

Antislip PES vilt 1,5/3/5 mm

Antislip PES Vilt is vervaardigd uit 100% polyester met acrylaat antislip lijm welke voornamelijk voor industriële toepassing onder karpetten wordt gebruikt.

Meer informatie op www.estillon.nl?.

Reacties