Aquamarijn Corcol olie

De Aquamarijn Corcol Basisolie blank is een uniek mengsel van herwinbare natuurlijke oliën. Aquamarijn Corcol Basisolie impregneert, voedt en beschermt.

Omschrijving

De Aquamarijn Corcol Basisolie blank is een uniek mengsel van herwinbare natuurlijke oliën. Aquamarijn Corcol Basisolie impregneert, voedt en beschermt. Bevat uitsluitend zuivere oliën en geen oplosmiddelen. Omdat Corcol de poriën volledig vult en zich bindt aan de celstructuur volstaat één behandeling. Corcol verstevigt de ondergrond en voorkomt de indringing van vuil en vocht. Een met CORCOL behandeld oppervlak blijft ademend en antistatisch en verkrijgt een matte uitstraling.

Toepassing
Het impregneren, veredelen en beschermen van parket, plankenvloeren, meubelen, werkbladen en andere - ook exotische - houten oppervlakken.
Kan ook worden toegepast als basis voor Solim of Waxol.

Eigenschappen
Goede slijtweerstand, waterafstotend,
Zeer elastisch; barst en bladdert niet.
Inhoudstoffen: Bevat gekookte lijnolie, tungolie, andere (essentiële) plantaardige oliën, Co/Zr/Ca/Mn droogmiddel. Oplosmiddelvrij.
Droogtijd: In het algemeen droog en licht belastbaar na ca. 24-48 uur. Volledige uitharding en optimale weerstand na ca. 10 dagen.
Verbruik: Afhankelijk van opname door de ondergrond en applicatiemethode ca. 25 m2/liter.
Onderhoud: Zie ondehoudswijzer.

Meer van Kwaliteitparket Bekijk alle