Vloeren van BerryAlloc, voor zorgeloze momenten van plezier

Vloerproducent BerryAlloc heeft een vloer voor elk type mens en elke levensstijl: van high pressure floors, vinyltegels en -planken tot laminaat en parket.

High pressure floors: de sterkste vloeren ter wereld
Wil jij de sterkste hebben? Dan zijn de high pressure floors iets voor jou. Deze vloeren zijn gemaakt in Noorwegen en klaar om de wereld en jouw interieur te veroveren. De collectie bestaat uit vernieuwde decors van drie bestaande collecties: Original, Grand Avenue en Grand Majestic. Je krijgt een rijk aanbod aan hout-, steen- of betondessins in verschillende formaten: van standaard tot extra lang en extra breed. Het perfecte huwelijk tussen Scandinavisch design en duurzaamheid.

Chateau: laminaat met visgraat
Het grootste motief om de Chateau-laminaatcollectie te kiezen? De geliefde visgraat. Dit jaar voegt deze populaire collectie zes nieuwe decors toe, waardoor je kiest uit een aanbod van 15 uitgebalanceerde decors. Chateau staat voor klassiek in een modern jasje. Voor korte, smalle planken en natuurlijke houtdecors. Voor elegant én gedurfd. Een unieke blikvanger dus, die je al dan niet kan leggen in de trendy look van visgraatparket.

Parket: Les Essentiels, Les Exclusifs en Les Iconics
Onze parketvloeren brengen de natuur in huis. Ze zijn mooi en sterk, duurzaam en gemakkelijk te installeren, onderhouden en herstellen. Kortom: ze zijn gemaakt voor het leven, welk type ook. Van authentiek en design tot urban en rustiek, onze drie parketcollecties bieden eindeloos veel mogelijkheden. Bij Les Essentiels en Les Exclusifs vind je verschillende kleuren en plankformaten. Ze zijn ook afgewerkt met het innovatieve Ultimtec: een extra matte vernislaag die je parketvloer beschermt, zonder solventen en chemische reagentia. Les Iconics is een unieke, karaktervolle collectie die oud en nieuw samenbrengt in eeuwenoud vakmanschap en uitzonderlijke afwerkingen: rustiek, verouderd, diep geborsteld of handgeschaafd.

DreamClick: snel, makkelijk en creatief kliksysteem
Wil je zelf eenvoudig je vloer plaatsen? Ons innovatieve DreamClick-installatiesysteem is een droom. Je werkt tot 2 maal sneller. Je hebt alleen een stanleymes nodig (geen stof of gezaag dus). Je klikt de planken en tegels gemakkelijk aan elkaar, op elke mogelijke manier. Je kan dus creatief mixen en matchen met formaten, kleuren en patronen. Dit systeem is beschikbaar voor de vinylplanken en -tegels Pure en Style.

Floorfit: vind een vloer die (bij jou) past
Twijfel je welke vloer, welke kleur, welk formaat of welk patroon het best past in jouw ruimte of interieur? Upload een foto van jouw ruimte in de online Floorfit-tool en breng het beeld in jouw hoofd tot leven. Van de leefruimte en keuken tot de slaap- of badkamer, je legt er zo een virtuele vloer in. Zo vind je snel dé perfecte match die past bij jou en jouw levensstijl. Heel handig.

BerryAlloc-nieuws: volg ons, bel of mail ons
Bekijk onze collecties op berryalloc.nl. Volg het laatste nieuws op LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. Wil je meer info of heb je nog een vraag? Contacteer ons dan via contact@berryalloc.com. We helpen je graag. Tot binnenkort?