Nieuwe vloer? Dit zijn de mogelijkheden bij BerryAlloc

Je wilt je huidige vloer gaan vervangen. Leuk, maar gelijk ook een belangrijke keuze. Want er is veel te kiezen! BerryAlloc neemt je mee.

Bedenk vooraf als eerste: in welke kamer je je nieuwe vloer wilt leggen en aan welke voorwaarden je vloer dan moet voldoen. Een belangrijke tweede vraag is: 'hoe ga je je vloer gebruiken?'. Heb je huisdieren, of kinderen die graag op de vloer spelen? Maar ook het onderhoudsgemak speelt een belangrijke rol.
BerryAlloc heeft voor elke situatie en elk type mens de juiste vloer! Van laminaat tot parket van vinyltegels- en planken tot high pressure floors. Allemaal zijn het échte kwaliteitsvloeren waar je jaren en jaren zorgeloos plezier van hebt! We nemen een aantal opties met je door.

Parket: Les Essentiels, Les Exclusifs en Les Iconics

De parketvloeren van BerryAlloc zijn gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig te installeren. Daarnaast zijn ze ook nog eens sterk en duurzaam. Gemaakt om echt op te leven dus! BerryAlloc heeft 3 parketcollecties met eindeloos veel mogelijkheden: van urban en rustiek tot authentiek en design. Bij Les Essentiels en Les Exclusifs vind je verschillende kleuren en plankformaten. Ze zijn ook afgewerkt met het innovatieve Ultimtec: een extra matte vernislaag die je parketvloer extra beschermt. Les Iconics is een unieke, karaktervolle collectie die oud en nieuw samenbrengt in eeuwenoud vakmanschap en uitzonderlijke afwerkingen: rustiek, verouderd, diep geborsteld of handgeschaafd.

Laminaat met visgraat: Chateau

Eén van de populairste vloermotieven van dit moment is zonder twijfel visgraat. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Chateau-laminaatcollectie. Recent zijn hier maar liefst zes nieuwe decors aan toegevoegd. De Chateau-collectie zorgt voor een klassieke look in een modern jasje. Denk bijvoorbeeld aan korte, smalle planken en natuurlijke houtdecors; elegant én gedurfd. Een echte blikvanger dus, zeker als je hem in visgraatmotief legt.

De sterkste vloeren ter wereld: High pressure floors

Heb jij écht een sterke vloer nodig? Dan zijn de high pressure floors echt iets voor jou. Gemaakt in Noorwegen is deze vloer klaar om jouw interieur te versterken! De collectie bestaat uit vernieuwde decors van drie bestaande collecties: Original, Grand Avenue en Grand Majestic. Je ziet een rijk aanbod aan hout-, steen- of betondessins in verschillende formaten: standaard, extra lang en extra breed.

Zien welke vloer bij jou past

De keuze voor een type vloer is één ding, maar welke kleur, formaat of patroon past nu het best in jouw ruimte of interieur? Dat gelukkig heel gemakkelijk visueel maken! Upload een foto van jouw ruimte in de online Floorfit-tool en breng het beeld in jouw hoofd tot leven. Van de leefruimte en keuken tot de slaap- of badkamer, je virtuele vloer is zo gelegd.

Eenvoudig zelf je vloer plaatsen?

Heel gemakkelijk met vloeren van BerryAlloc. Door het handige DreamClick-installatiesysteem werk je erg snel. Je hebt alleen een stanleymes nodig (geen stof of gezaag dus). Je klikt de planken en tegels gemakkelijk aan elkaar, op elke mogelijke manier. Creatief mixen en matchen met formaten, kleuren en patronen doe je zonder enige moeite.

Ontdek alle collecties op berryalloc.be.