Klaar in 1 dag! Topprestaties met Jumpax Top

In één dag gelegd: vloerverwarming, ondervloer én een perfect gladde topvloer (vinyl). Een topprestatie met o.a. Jumpax Top.

05 Juli 2019

Tijd is vaak een beperkende factor, zowel in de agenda van een vakman als bij de klus die geklaard moet worden. Steeds vaker moeten vloeren gelegd worden onder grote tijdsdruk, maar tegelijkertijd wel voldoen aan de hoogste kwaliteit. Bij dit project in Ootmarsum was dit niet anders. Zelfs de ervaren interieurspecialist, Markus Rens stond voor een uitdaging. In slechts één dag een vinyl vloer realiseren op een slechte cementdekvloer met de integratie van elektrische vloerverwarming. Of het gelukt is? Uiteraard, met deze twee producten uit het assortiment van Unifloor:

  • Jumpax Top – De perfect egaliserende ondervloer, levert u een flinke tijdsbesparing op, omdat u geen rekening hoeft te houden met droogtijd en biedt daarnaast een uitstekend resultaat als het gaat om contactgeluidreductie.
  • Heat-Blok – Voor goede isolatie in combinatie met elektrische vloerverwarming, waar niet alleen de conventionele warmte, maar ook de stralingswarmte optimaal naar boven wordt weerkaatst.

Binnen één dag is deze opdracht naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers afgerond. Met recht een topprestatie!

Bent u benieuwd wat het gebruik van deze twee producten u oplevert? Neem dan direct contact op met het technisch verkoopteam.

Benieuwd hoe de vloer is opgebouwd en naar het eindresultaat? Klik dan hier.

Reacties