Vloerkleden Modern

MODERNE VLOERKLEDEN

Op zoek naar een modern vloerkleed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een modern vloerkleed van Vloerkledenwebshop.nl geef je je woonkamer, eetruimte of slaapkamer meteen een frisse uitstraling en een compleet nieuwe look. Oftewel een echte sfeermaker. Wij verkopen alleen vloerkleden die zijn gemaakt door topleveranciers, zoals Brink & Campman, Brinker Carpets en Louis de Poortere. Allemaal merken die de kwaliteit als service hoog in het vaandel hebben staan.

VOOR ELK INTERIEUR EEN MODERN VLOERKLEED

Moderne vloerkleden passen over het algemeen het beste in een interieur met strakke lijnen. Maar ook in een industrieel interieur geeft een modern vloerkleed de finishing touch. Wij hebben de moderne kleden uitgekozen uit weefstijlen met vaak abstracte figuren en patronen. Liever opzoek naar een rustiger kleed zonder patronen? Neem dan eens een kijkje bij onze vloerkleden met structuur of tijdloze vloerkleden.

MODERN VLOERKLEED IN ALLERLEI MATERIALEN

De moderne kleden van Vloerkledenwebshop.nl bestaan uit een groot aantal verschillende materialen, maar het overgrote deel van onze collectie bestaat uit wol en polyamide (polypropyleen). Wol is een zeer warm, en bovenal duurzaam materiaal. Ten opzichte van andere materialen is een wollen kleed zelfreinigend. 'Zelfreinigend? Yeah sure..' zou je zeggen. Toch wel, want wol is een natuurlijk product wat bestaat uit gebundelde haren van schapen. Stel, er komt een vlek in je kleed. Deze zit dan op de buitenste laag van het schapen-haar. Het mooie van schapenharen is dat het steeds de buitenste laag loslaat. Hierdoor laat dus de laag met de vlek los, en zie je de vlek beetje bij beetje verdwijnen. Natuurlijk betekent het niet dat je geen actie hoeft te ondernemen wanneer er vlekken ontstaan. Hiervoor hebben we een heel handige onderhoud-set van James©. En wol is natuurlijk ook heerlijk zacht en warm! Daarnaast zijn er ook veel moderne vloerkleden gemaakt van polyamide (polypropyleen) garens. Deze zijn synthetisch en niet zelfreinigend, maar wel een stuk goedkoper. Zo hebben we eigenlijk voor elke portemonnee wel een modern vloerkleed.

MODERN VLOERKLEED KOPEN

Ben je op zoek naar een vloerkleed met strakke vormen en aansprekende designs?Dan is een modern vloerkleed zeker geschikt voor jou. Vloerkledenwebshop.nl heeft een ruime keuze moderne vloerkleden van goede kwaliteit. Daarnaast is de verzending van een vloerkleed gratis en heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd.

SHOWROOM MET MODERNE VLOERKLEDEN

Liever onze moderne vloerkleden in het echt bekijken? Neem dan eens een kijkje in onze showroom vlakbij Eindhoven Airport. Deze is op afspraak te bezoeken. Ons winkelaanbod is niet zo groot als we online aanbieden, maar met 250 m2 showroom kunnen we alsnog genoeg vloerkleden laten zien, ook moderne vloerkleden.

Profielfoto van VLOERKLEDENWEBSHOP.NL
VLOERKLEDENWEBSHOP.NL
Luchthavenweg 81 unit 126 1e etage, 5675 EA Eindhoven