Vast tapijt reinigen

Wat is het meest ideale moment voor deze klus?

U bent al jaren tevreden met uw vaste tapijt, maar....

Natuurlijk is uw tapijt nog lang niet aan vervanging toe. Immers, het was een beste investering en u bent ook nog lang niet op het tapijt uitgekeken. 

Toch kunnen er na verloop van tijd vlekken ontstaan. Vooral op de vaste looproutes in huis, onder de deuren en natuurlijk op de plaats waar ooit die vaas om was gevallen.

Met onze sproei-extractie methode, ook wel Truck Mount methode genoemd, reinigen wij uw vaste tapijt zeer grondig. Onder hoge druk wordt warm water met een speciaal reinigingsmiddel in het tapijt gespoten en direct weer opgezogen door twee sterke zuigmotoren. Hierdoor wordt het vuil mét het water verwijderd en is uw tapijt alleen nog licht vochtig. U zult versteld staan van de hoeveelheid vuil dat uit uw tapijt komt.

Tijdens de warme zomermaanden zijn de omstandigheden ideaal om uw vaste tapijt te reinigen. Na de reiniging kunnen de ramen en deuren lekker open om het laatste beetje vocht in het tapijt snel te laten verdampen.

Natuurlijk reinigen wij ook trappen, meubels en autostoelen. Met het speciale opzetstuk voor meubels kunnen wij vrijwel overal bij.

Dus heeft u een vlek op uw tapijt, bank, stoel of wilt u de boel gewoon eens lekker laten opfrissen? Bel dan Tapijtreiniging NH of maak een afspraak via onze website.