array(1) { ["path"]=> string(40) "www.hawacarpets.nl/sisal-traplopers.html" }
Partner

Hawa Carpets

Naast het festonneren en banderen van tapijten is het verkopen en plaatsen van authentieke traplopers een specialiteit van Hawa Carpets . Dit doen zij in geheel Nederland.

Een goed geplaatste loper is een visitekaartje voor uw woning door de chique uitstraling, of dit nu een strakke effen loper, een klassieke medaillon loper of een landelijk sisalloper betreft.

Bedrijfsoverzicht Hawa Carpets

Hawa Carpets levert onder andere sisallopers in diverse breedtes en kleuren met verschillende bandafwerkingsmogelijkheden. Ook kun je de loper kamerbreed laten doorlopen op bijvoorbeeld de overloop of slaapkamer; zo maak je van je trapopgang en verdieping een chique eenheid.

Sisal traploper

Sisal is een natuurvezel gesponnen uit de Zuid-Amerikaanse agaveplant. De stoere en robuuste sisallopers zijn verkrijgbaar in vele kleuren met of zonder bandafwerking. Daarnaast zijn deze lopers zijn door te leggen op de bovenverdieping in gelijke kleur.

Prijsindicatie
- een sisalloper met dubbele bies op 60 cm gemonteerd met rvs look roeden op een 1 kwart draai trap van 15 treden € 1.100,- (all in).
- een sisalloper met een smalle bies en messing roeden op een 1 kwart draai trap van 15 treden € 900,- (all in).

Systeemlopers

Uniek zijn verder de systeemlopers van Hawa Carpets! Deze projectgeschikte lopers zijn zelf samen te stellen met een keuze uit meer dan 60 kleuren! Er is bovendien de mogelijkheid deze door te leggen op de bovenverdieping.

Meer lezen over
'Traploper'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.