string(1) "p"

Tapijten op Maat

Parket en vasttapijt hebben een paar dingen met elkaar gemeen. Ze passen moeiteloos in elk interieur, in elke smaak en visie.

NU OOK TAPIJTEN OP MAAT


Parket en vasttapijt hebben een paar dingen met elkaar gemeen. Ze passen moeiteloos in elk interieur, in elke smaak en visie.

Brabo werkt nauw samen met tapijtfabrikant Nash Andréa voor haar tapijtcollecties. Zo verzekeren we architecten en particulieren steevast van topkwaliteit en van een vlot leveringsproces.

TAPIJTEN OP MAAT


Vasttapijt
Een zachte of robuuste textuur? Of daar net tussenin? Een kleurschakering lichter of donkerder?
We komen uw tapijt plaatsen met dezelfde ervaring en métier als we dat met onze parketvloeren doen. Want ons aanbod tapijtcollecties is dan wel nieuw, onze mensen zijn allesbehalve nieuwelingen in het vak.


Trapbekleding
Duurzaam en slijtagebestendig. Betrouwbaar en veilig. Naadloos passend. Dat zijn de eisen die u stelt wanneer u op zoek bent naar trapbekleding. We bespreken samen met u in onze toonzalen wat u voor ogen heeft, en hoe we dat kunnen realiseren.


Siertapijten op maat
Tapijt kan de basis vormen voor elk geslaagd interieur. Maar u kan bij Brabo Flooring ook terecht voor siertapijten die het perfecte accessoire vormen, de kers op de taart.

Voor meer informatie bezoek onze website