Foto: 273822

Rrevolutionair: Yunieq Tapijt

Unieke eigenschappen door innovatieve technieken.

Unieke eigenschappen door innovatieve technieken.

Cotap brengt een tapijtcollectie op de markt onder de naam Yunieq. Door de toepassing van innovatieve technieken en materialen hebben Yunieq tapijten unieke eigenschappen: ze zijn duurzaam, vuil- en vlekafstotend en hebben zelfs een luchtzuiverende werking.

 

Yunieq tapijt is inmiddels bij een groot aantal tapijtdealers in Nederland verkrijgbaar, in 19 eigenzinnige kwaliteiten.

De Yunieq-collectie biedt tapijten met verschillende unieke kwaliteiten en uiteenlopende poolstructuren. Allemaal dragen ze het predikaat design en worden ze gekenmerkt door hun moderne, trendy uitstraling. De unieke, revolutionaire eigenschappen en vele mogelijkheden komen terug in Yunieq Air, Yunieq Clean en Yunieq Choice.

Yunieq Air
De speciale rugconstructie en -samenstelling van het Yunieq Air tapijt zorgt dat schadelijke stoffen en hinderlijke geuren worden omgezet, waardoor de luchtkwaliteit in de woning sterk verbetert. Ideaal voor wie rook- en kookluchtjes wil filteren, huisdieren heeft of astmatisch is.

Yunieq Clean
Yunieq Clean tapijten worden vervaardigd uit Sorona®-garen van DuPont™. Een uniek, zijdezacht garen dat voor 37 procent uit mais bestaat. Dit innovatieve garen geeft het tapijt een permanente vuil- en vlekafstotende bescherming. De Yunieq Clean tapijten zijn dan ook bijzonder makkelijk schoon te houden.

Yunieq Choice
Voor wie niet van standaard houdt, is er Yunieq Choice. De klant kan daarmee een op maat gemaakt luxe en duurzaam karpet samenstellen. Daarbij kan een keuze worden gemaakt uit vele kwaliteiten, honderden kleuren en diverse afwerkingen.

Voor elke levensstijl
Vanzelfsprekend is Yunieq ook mooi en comfortabel. Dankzij het glansgaren combineert het een ongeëvenaarde zachtheid met een luxe uitstraling. De 19 geraffineerde kwaliteiten zorgen ervoor dat er een Yunieq tapijt is voor elk interieur en elke levensstijl. Daardoor wordt het voor iedereen eenvoudig een sfeer te creëren met een verrassende, unieke personal touch.

Uitgebreide informatie over de Yunieq tapijtcollectie en de verkoopadressen is te vinden op www.yunieq.nl.

Publicatiedatum: 13 oktober 2011

Reacties