Foto: 2014/magazine-wonennl-vloeren.jpg

Op zoek naar een nieuwe vloer? Lees Wonen.nl - Vloeren!

Wonen.nl - Vloeren download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Je huidige vloer is nodig aan vervanging toe of misschien ben je uitgekeken op je huidige vloer. Met je nieuwe vloer wil je laten zien wie je bent, een statement maken. Trendy, passend bij je leefsituatie. Welke vloer past bij jou?

Wensen

Misschien ga je al helemaal op in al het moois op het gebied van vloeren, maar stel jezelf allereerst de vraag: 'Hoe wil ik mijn vloer gebruiken?'. Spelen de kinderen graag op de vloer, loop je graag op blote voeten - misschien is vloerverwarming dan namelijk ook welkom - en lopen er huisdieren rond? Maar ook: heb je rekening te houden met allergieën, beschik je over de nodige discipline om je bewerkelijke vloer actief te onderhouden of ben je meer iemand die met de Franse slag door het huis gaat? Ga verder na of je wensen reëel zijn. Het materiaal van de vloer moet geschikt zijn voor de bedoelde ruimte. Hout, parket of laminaat in de badkamer kán, maar lang niet alle soorten zijn hiervoor geschikt.

Welke ruimte?

In de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer is de keuze van de vloer sterk gericht op wat je mooi vindt. Bijvoorbeeld die geleefde plankenvloer waarvan je al jaren droomt, of juist de strakke designvloer als mooie aankleding van je trendy huis. Voor de kinderkamer, hobby- of werkkamer en eventuele extra ruimte zul je minder snel op de uitstraling afgaan en veel eerder kiezen voor een praktische vloerbedekking. Iets waar de kinderen makkelijk op kunnen spelen, wat makkelijk schoon te maken én hygiënisch is en waar treintjes en bureaustoelen makkelijk kunnen rollen. Vaak zijn dit vlakke vloeren zoals vinyl en linoleum.

Wonen.nl - Vloeren

Van trendy gietvloer tot tapijt, van doorleefde plankenvloer tot kunststof; van elk type vloer laten we je alle mogelijkheden zien. Zo weet je altijd wat je van een vloer kunt verwachten. Kortom, je zoektocht naar de juiste vloer voor jou begint dus met Wonen.nl - Vloeren. Het magazine Wonen.nl - Vloeren ligt vanaf nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Over Wonen.nl

Wonen.nl biedt je inspiratie voor verbouwen en inrichten: tips, trends, praktische info, sfeerbeelden, laatste woonnieuws en uitgebreide productinfo. Je vindt al deze inspiratie terug in de Wonen.nl magazines, nieuwsbrief en website.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties