Foto: /272143.jpeg

DESSO Strada, een vlakke vloer voor het ruimtelijke interieur!

Heldere lijnen, strakke vormen en een vlakke vloer.

Heldere lijnen, strakke vormen en een vlakke vloer.

Een vlakke vloer is de ideale basis voor een ruimtelijk en strak interieur. DESSO Strada biedt deze basis met de meest vlakke tapijtcollectie, die tevens duurzaam geproduceerd is. Want op een vlakke, ruimtelijke vloer komt verfijnd design nog beter tot zijn recht!

 

Licht, ruimte en orde
Het Verre Oosten ontmoet het Westen. Niet alleen in het interieur, maar ook in de mode en onze algemene lifestyle zien we de invloeden uit het Verre Oosten terug. We loungen laag bij de grond, met laag meubilair zoals salontafels, zitkussens, poefs en krukjes. DESSO Strada past uitstekend binnen dit kader. Met een extreem compacte pool is Strada het meest vlakke tapijt. Daarmee is het de perfecte basis voor een ruimtelijk en strak interieur, met aandacht voor design en architectuur.

Duurzaam door gerecyclede garens
DESSO Strada is naast ruimtelijk ook duurzaam. Door materialen te hergebruiken in de productie van tapijt, zet Desso een belangrijke stap in duurzame productontwikkeling. DESSO Strada is een innovatief vloerbedekkingsconcept waarbij het tapijt wordt gemaakt van gerecyclede garens. Als gevolg van een uniek bewerkingsproces bevatten de garens dezelfde eigenschappen als de oorspronkelijke garens! De lussenpool van DESSO Strada is naast vlak dus ook duurzaam én kwalitatief hoogwaardig.

Warm en strak
DESSO Strada is het beste van twee werelden. Het tapijt biedt de warmte die een betonvloer mist, maar doet hier door zijn vlakke uiterlijk qua ruimtelijkheid niet voor onder! Als strak en modern tapijt combineert DESSO Strada naadloos met harde materialen als hout, beton en steen, ook qua kleurstelling. Het kleurpalet van DESSO Strada is geïnspireerd op constructieve en natuurlijke materialen. Kleuren als Titaan, Zandsteen, Leem, Staalblauw, Malachiet, Kiezel, Basalt en Kobalt vormen een sfeervolle maar neutrale basis.

Publicatiedatum: 13 september 2011

Meer informatie: www.desso.nl

Reacties