Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Nieuw: Glamour tapijt

Geniet van het tijdloos comfort van een zeer sterk en tegelijk zacht tapijt. De Glamour is voorzien van een uitgebreid en warm kleurenpalet.

iSense®

Typerend voor deze nieuwe kwaliteit is het iSense® garen, een uniek en extreem zacht polyamide dat bovendien zeer sterk en veerkrachtig is. Deze eigenschappen maken het tapijt bijzonder geschikt voor de slaapkamer, want wie wil er nu niet gewoon blootvoets uit bed kunnen stappen op een superzacht, warm en comfortabel aanvoelend tapijt dat bovendien tegen een stootje kan?

#BelakosTapijt

Vloerkleed

Een vloerkleed speciaal op maat gemaakt.... Ovaal, rond, vierkant, noem maar op; het kan! En de nieuwe kwaliteit Glamour uit de Belakos Home Collectie is hier zeer geschikt voor. 

Vloerkleden zijn in allerlei maten verkrijgbaar uit de complete Belakos tapijtcollectie. Door gebruik te maken van diverse soorten afwerkingen en materialen, krijgt elk vloerkleed zijn eigen uitstraling. 

#kleedvanBelakos

Ontdek meer!

Laat u inspireren en ontdek de kleur die bij uw woonwensen past op www.belakos.nl, en kom langs bij een van onze 750 verkooppunten in Nederland. 

#Belakos