Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Wat maakt de visgraat vloer zo populair?

De visgraat vloer; je hoort er steeds meer mensen over. Het is dan ook een van de mooiste en meest populaire vloeren in de woonwereld!

Rustico visgraat pvc-vloer

De visgraat vloer; je hoort er steeds meer mensen over. Het is dan ook een van de mooiste en meest populaire vloeren in de woonwereld! Bovendien heeft de visgraat vloer veel praktische voordelen.

Tijdloos
Al in de 16e eeuw werd het visgraat patroon van planken gelegd in Italiaanse landhuizen en kastelen. Het is van oudsher een luxe product dat je alleen in de rijke wereld tegenkwam. Een chique uitstraling heeft de vloer nog steeds. Dankzij het tijdloze karakter van de visgraat vloer past deze in verschillende woonstijlen, van modern tot industrieel.


Ook in PVC
Misschien denk jij bij visgraatvloeren aan een kwetsbaar geheel dat niet geschikt is voor huishoudens met kinderen en honden of katten. Dat hangt echter helemaal af van welk materiaal je gebruikt. Een houten vloer kun je laten voorzien van een slijtvaste laklaag. Maar wil je een duurzame, waterbestendigeen vuilafstotende vloer met een klassieke look? Kies dan een PVC visgraat vloer, bijvoorbeeld uit de Belakos Rustico collectie! De Rustico pvc-collectie is uitgeroepen tot best verkochte product en dat is zeer terecht! Deze pvc-vloer is voorzien van een matte toplaag met unieke houtdessins in natuurlijke kleuren. Dit geeft de vloer de uitstraling van echt hout, maar met de voordelen van PVC. Deze pvc-vloer is gemakkelijk schoon te maken en bovendien geluidsabsorberend.


Sfeervol
Een belangrijke reden waarom visgraatvloeren zo populair zijn, is omdat zowel de houtlook als het patroon veel sfeer aan je interieur toevoegen. Op een subtiele manier decoreert de visgraat vloer je woonruimte; je hoeft er alleen nog maar een paar mooie meubels aan toe te voegen.


Keuze uit veel varianten
Lang niet alle visgraatvloeren lijken op elkaar. Natuurlijk, het patroon is herkenbaar. Maar afhankelijk van materiaal, kleur en formaat van de plank kun je verschillende stijlen creëren. Kies je voor een lichte plank met weinig kleurvariatie, dan krijg je een rustig beeld in huis. Wil je juist wat meer karakter? Gebruik dan bijvoorbeeld brede en korte planken met een donkere kleur of met knoesten en groeven. De Rustico visgraat van Belakos heeft een uniek formaat en zorgt daardoor voor een nog authentiekere uitstraling, kom langs bij een van de 750 verkooppunten in Nederland en ontdek het zelf!


Ideaal voor vloerverwarming
Ga je een nieuwe visgraat vloer leggen? Overweeg dan om deze met vloerverwarming te combineren. Dat kan namelijk heel goed bij visgraatvloeren. Vloerverwarming is een efficiënte en energiezuinige manier om de woning warm te houden.