Waarom COREtec® vloeren voor elke woonruimte en woonstijl een oplossing bieden

Vloeren bepalen voor een groot deel de look, feel en uitstraling van je woning.

25 Juni 2020

Een klassieke, landelijke, moderne of trendy woning, appartement, loft of studio ? Nieuwbouw of ga je voor een gehele of gedeeltelijke renovatie ?

Een ding is zeker ! De nieuwe COREtec® vloeren bepalen voor een groot deel de look, feel  en uitstraling van je woning. Ga je voor de collectie Essentials of 

Naturals of Mega Stone of toch voor COREtec® STONE CERAtouch?  Kies je voor grote of eerder kleinere en smallere planken? Of opteer je voor tegelformaten ?

En welk decor ?  De keuze mogelijkheden zijn  best groot, zowel wat grootte/ formaat betreft als wanneer het op designs aankomt. Wij geven je wat meer informatie. 

 

COREtec® heeft veruit het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins:
een vloer voor elke persoonlijkheid. Bij COREtec® geloven ze sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Gemaakt voor het echte leven ! COREtec® vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in elke ruimte van de woning,

ook in de keuken of badkamer of andere vochtige ruimtes: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als de vloeren ondergedompeld zijn in water.

De 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet.

COREtec® The Original –The Essentials

De COREtec® The Original Essentials collectie geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je woning. Met deze collectie kan je zowat alle kanten op.

Diverse houtdesigns en steenmotieven zorgen voor een uitgebreid aanbod aan mooie tinten en patronen. COREtec® The Original The Essentials  is geschikt voor zowel een traditionele als een hedendaagse stijl, voor elk wat wils. Grote of kleine planken met reliëf of motieven: met houten en steendesigns is jullie woning één uit de duizenden. Bovendien geef je je woning gemakkelijk een nieuwe look met COREtec®, vergelijk het met een likje verf op je muren en wanden.Naast het esthetische pluspunt is COREtec® The Original  ook een goede natuurlijke akoestische isolator.  

COREtec® heeft een lange levensduur. Zijn de vloeren van een oude woning aan vervangen toe? Dan is COREtec® een interessante en zeker te overwegen mogelijkheid om het authentieke karakter te kunnen behouden.Bovendien is er via de erkende COREtec® verkooppunten altijd een ervaren en opgeleide vakman beschikking om de vloer te plaatsen. Snel en eenvoudig,je kunt onmiddellijk de ruimte terug betreden.De enige moeilijkheid is kiezen uit onze grote verscheidenheid aan levensechte dessins. Maar maak je geen zorgen, je vindt er zeker een die bij jouw stijl past, want we hebben een vloer voor elke persoonlijkheid.

COREtec® Naturals

COREtec® Naturals Planken

COREtec® is al 5 jaar lang een van de belangrijkste spelers op de markt van watervaste klikvloeren, en tevens ook de best verkochte op dit moment.
Dat kan tellen als referentie ! Deze vloer is net als de andere COREtec® vloeren heel onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. In tegenstelling tot hout, is het niet nodig om te schuren, polijsten of oliën.  

Esthetisch gezien kan je vele kanten uit. Er zijn heel wat mogelijkheden en imitaties van hout en steen voorhanden. COREtec® vloeren zijn probleem oplossers en dit verklaart hun enorme populariteit. Het kleurenpalet is zeer groot. Net als de andere COREtec® vloerencollecties  is dit gamma onderhoudsarm en eenvoudig en snel te installeren.  Wij denken in oplossingen: stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren.

COREtec® Naturals Visgraat Motief

Wat COREtec® vloeren heel interessant maakt, is dat veel toepassingsmogelijkheden zijn.  Hou je van klassieke visgraat, maar zou je het graag toch een COREtec® vloer binnenhalen? Dit is allemaal mogelijk!  Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk. 

COREtec® Mega Stone

Onze vloeren zijn 100% waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. Probeer ze in de keuken of badkamer: ze zullen niet vervormen of kromtrekken, zelfs als ze ondergedompeld zijn in water. Onze 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat je vloer er levenslang goed uitziet.

Ontworpen voor eenvoud Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec®  boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. 

COREtec® STONE CERAtouch – de jongste telg uit de COREtec® Familie

CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van meerlagige harde vloeren. We kunnen gerust spreken van een opmerkelijke innvovatie die van bij de start de vloerindustrie op zijn kop heeft gezet. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren.

CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit gecompacteerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor een nooit eerder geziene krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan. 

Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van een CERAtouch vloer snel en supereenvoudig. Er komt immers geen lijm bij kijken en dit opent alvast talloze nieuwe mogelijkheden voor de project- en renovatiemarkt. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg.

Dankzij het kliksysteem is de vloer zelf-uitlijnend waardoor de tussenkomst van een dure en drukbezette professionele vloerder niet strikt noodzakelijk is. CERAtouch is 100% waterproof en zijn smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistische look. Belangrijk bij commerciële toepassingen: meteen na de plaatsing kan de CERAtouch vloer weer belopen worden, waardoor een eventuele opschorting van de commerciële activiteit vermeden wordt.

Meer informatie: www.coretecfloors.com

 

Reacties