USFloors plaatst nieuwe COREtec® vloeren in nieuw pand in Heerhugowaard

De Familie De Knegt heeft voor de nieuwe  COREtec® vloeren gekozen voor hun nieuwe woonhuis in Heerhugowaard.

01 April 2019

De COREtec® vloeren zijn gelegd door COREtec® verkooppunt VDS Vloeren in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. “De vloeren en het interieur zien er top uit”, aldus mevrouw De Knegt.

“VDS Vloeren is echt een super ambassadeur voor COREtec®. De vloer is ook heel gemakkelijk te onderhouden. We zijn heel tevreden”

Patrick van der Smissen van VDS Vloeren doet het verhaal : “Wij hebben zeer goede ervaringen met de producten van COREtec®, het grote aanbod biedt de mogelijkheid om voor onze klanten een goede oplossing te bieden. Wij ervaren COREtec® als een zeer goede service gerichte partner en ook de vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Naast het brede en
kwalitatief sterke assortiment en alle toebehoren in identiek dezelfde decoren is COREtec® sterk in de ondersteuning en de communicatie, iets wat we zeer belangrijk vinden in deze tijd. “Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en geluidsabsorberend, iets wat deze producten onderscheid van andere aanbieders. Wij hebben liefde voor het assortiment van COREtec® en we adviseren dit ook graag aan onze klanten om samen uiteindelijk tot het beste en mooiste resultaat te komen.”

“De klant is echt super tevreden. Wij werken heel graag met de COREtec® vloeren”

Voor meer informatie: www.coretecfloors.eu en www.vds-vloeren.nl

Reacties